• Головна
  • Новини
  • Триває масовий вихід лікарень зі Львова - на закриту нараду журналістів не впустили

13.01.2020, 14:39

Триває масовий вихід лікарень зі Львова - на закриту нараду журналістів не впустили

У Львівській обласній раді відбулась закрита нарада із керівниками комунальних медичних закладів, на яку не впустили журналістів. Спочатку нарада була запланована у 307 кабінеті, однак перед початком її перенесли у кабінет голови і не впустили журналістів.

Про це повідомив Leopolis.

Керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов сказав, що це робоча нарада, яка стосується діяльності комунальних закладів Львівської обласної ради. Питання перереєстрації у порядку денному, за словами Валентина Харлова, не було. Водночас лікарі перед початком засідання розповіли журналістам, нарада стосувалась перереєстрації комунальних закладів зі Львова.

Журналісти попросили голову ЛОР Олександра Ганущина прокоментувати, чому нарада була закритою і яких питань вона стосувалась, однак прес-служба сказала, що він не коментуватиме подію.

Нагадаємо, днями Львівська облрада перереєструвала Львівський історичний музей з площі Ринок у Львові у місто Червоноград Львівської області. Це вже п’ята львівська установа, яку облрада юридично «перенесла» зі Львова у райони.

У грудні Львівська облрада перереєструвала три львівські лікарні: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у село Завадівка Турківського району, Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр – у місто Старий Самбір, а Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих з Винників – у селище Дубляни Самбірського району.

Ще раніше було змінено місце реєстрації Львівської обласної клінічної лікарні зі Львова у селище Великий Любінь Городоцького району.

Раніше Львівська міська рада звернулася з листами до Державної податкової служби, прем’єр-міністра України, міністра охорони здоров’я України, Львівської обласної ради щодо ситуації, яка склалась із перереєструванням львівських обласних лікарень, оскільки йдеться про ненадходження значних сум податків до львівського бюджету.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: