24.04.2019, 21:36

Tesla підвищила запас ходу електрокарів Model S і Model X

Каліфорнійський виробник електрокарів Tesla поліпшив показники автономності їзди своїх автомобілів. Тепер одна з моделей може максимально проїхати до 600 км.

Останнім часом більшість новин про автомобілі Tesla стосуються їх найдешевшої і найпопулярнішої моделі Model 3. Ще минулого року "бюджетна Tesla" виборола популярність аудиторії, різні блогери почали з'ясовувати прорахунки в конструкції Model 3 , Tesla, нарешті, презентувала обіцяну найдешевшу версію моделі за $35 тис., електрокар розпочали продавати в Європі, де він одразу ж установив рекорди продажів, і компанія навіть запустила спрощену систему замовлень Model 3, пише НВ.

Якби не березнева презентація нового бюджетного кросовера Model Y , користувачі і не згадали, що Tesla випускає, окрім народної улюблениці Model 3. 

Проте днями підопічні Ілона Маска вирішилизацікавити аудиторію і до первісток компанії - седана Model S і кросовера Model X. Авжеж, ці моделі коштують набагато дорожче, ніж Model 3, але квартальний фінансовий звіт, в якому керівництву Tesla знову доведеться звітувати за продажі електрокарів перед інвесторами, вже не за горами. 

Тому виробник представив комплектації Model S і Model X зі збільшеним запасом ходу і швидшим зарядженням батарей. 

Як повідомляє Mashable, незважаючи на те що Tesla, як і раніше, використовує батареї потужністю  100 кВт, запас ходу в новій максимальній комплектації Model S вдалося збільшити до 595 км. До порівняння, відстань від Києва до Одеси - майже 500 км. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: