07.11.2019, 22:13

Суд заарештував Дубневича

Вищий антикорупційний суд у четвер, 7 листопада, відхилив апеляційну скаргу адвоката народного депутата Ярослава Дубневича і заарештував його до 31 грудня.

Про це передає кореспондент РБК-Україна.

Також суд змінив суму застави з 100 до 90 млн гривень.

"Колегія суддів ухвалила, апеляційну скаргу про скасування рішення ВАКС і про відмову в задоволенні зміни запобіжного заходу залишити без задоволення. Апеляційну скаргу прокурора задовольнити частково. Застосувати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 31 грудня 2019 року. Визначити альтернативну запобіжний захід у вигляді застави у 90 млн гривень. Сума застави може бути внесена як самою особою, так і іншою фізичною та юридичною особою", - заявив головуючий суддя.

Нагадаємо, 2 листопада Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід нардепу Ярославу Дубневичу у вигляді застави в розмірі 100 млн гривень. Кошти потрібно було внести на спеціальний рахунок протягом п'яти днів.

Раніше Верховна рада зняла депутатську недоторканність з нардепа 7, 8 і 9 скликання Ярослава Дубневича. В залі парламенту Дубневичу оголосили про підозру. Зняття недоторканності підтримали 332 народних депутата. Депутати також проголосували за затримання (парламентарій підтримав 241) і арешт Дубневича (229 нардепів "за").

Зазначимо, 17 жовтня Рябошапка підписав подання НАБУ і САП на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Ярослава Дубневича у справі заволодіння понад 93 млн грн "Укрзалізниці".

Фото - РБК-Україна

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: