• Головна
  • Новини
  • Суд про відсторонення від посади Михайла Головка перенесли — голова облради на лікарняному

07.07.2023, 18:27

Суд про відсторонення від посади Михайла Головка перенесли — голова облради на лікарняному

Голова Тернопільської облради Михайло Головко ліг у лікарню перед судом про відсторонення від посади. Про це пишуть журналісти аналітичного порталу «Слово і діло», які отримали інформацію від співрозмовників в органах правопорядку.

Засідання мало відбутися сьогодні, 7 липня, інформує «Слово і діло». Однак, сторона захисту клопотала про відкладення суду у зв'язку з потраплянням Головка на стаціонарне лікування до одного з комунальних закладів охорони здоров'я Тернополя. Суд відклав засідання на 13 липня.

До слова, на офіційних платформах НАБУ, ВАКС та САП даних про перенесення судового засідання, де мали би розглядати клопотання про відсторонення голови облради від посади, наразі немає.

– Станом на сьогодні, тобто на 7 липня, на робочому місці Михайло Головко не перебуває. Нам відомо, що він звернувся у заклад охорони здоров’я Тернополя за медичною допомогою. Це та інформація, якою ми володіємо на даний момент. Що саме з ним – не знаємо, з понеділка знатимемо більше, – розповів журналістці «20 хвилин» в.о. пресслужби Тернопільської обласної ради Андріан Зендран. 

Нагадаємо, 6 липня 2023 року прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав до Вищого антикорупційного суду клопотання про відсторонення від займаної посади голови Тернопільської обласної ради, якого спільно з двома заступниками голови Тернопільської ОВА викрили на проханні надати та одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: