• Головна
  • Новини
  • Стартував громадський проєкт «Іван Франко на мапі Європи»

31.05.2020, 18:29

Стартував громадський проєкт «Іван Франко на мапі Європи»

Міжнародний фонд Івана Франка розпочинає громадський проєкт «Іван Франко на мапі Європи», що передбачає нанесення на картографічний сервіс Google maps меморіальних місць, де перебував Іван Франко за життя.

Про це повідомили на сайті Фонду. 

Інтерактивна мапа стане зручним і простим інструментом для користування, що дозволить спростити доступ до інформації про Івана Франка і пов’язані з ним місця. Усі зацікавлені можуть завантажити звичну мапу Google і в розділі «Ваші місця» додати карту «Іван Франко», на якій будуть позначені локації з коротким описом, координатами та маршрутом. Достатньо натиснути на іконку зі зображенням письменника та дізнатися, коли і з ким тут бував Іван Франко.

За задумом ініціаторів проєкту, інтерактивна мапа стане ґрунтовною доступною базою історичних відомостей про Івана Франка. Вона буде наповнюватися перевіреним фактажем, що надходитиме від науковців, краєзнавців, франкознавців та усіх шанувальників творчости Каменяра, яких дирекція Міжнародного фонду Івана Франка запрошує до діяльної співпраці.

Інформацію та фото з підтвердженими фактами про локації перебування Івана Франка слід надсилати на електронну адресу Фонду – ourfranko@gmail.com.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: