• Головна
  • Новини
  • Ганна Гомонай втілить образ Лесі Українки у проєкті Віртуальний друг

06.09.2023, 12:00

Ганна Гомонай втілить образ Лесі Українки у проєкті Віртуальний друг

Знана українська телеведуча Ганна Гомонай зіграє роль Лесі Українки в інноваційному проєкті “Віртуальний друг 2.0”, який реалізовує Міжнародний фонд Івана Франка за підтримки Українського культурного фонду.

Повідомили West NEWS у Міжнародному Фонді Івана Франка.

Організатори проєкту поділилися своїм захопленням від результатів співпраці з Ганною Гомонай і вірять, що її талант і харизма дозволять передати глибину й багатогранність постаті та неперевершену атмосферу епохи Лесі Українки.

«Віртуальний друг» у Телеграмі – це місце, де молодь зможе звертатися за порадами, спираючись на мудрість і досвід не лише Івана Франка, але й Лесі Українки. Завдяки поєднанню мультимедійного контенту, психологічних порад і культурної спадщини підлітки отримають унікальний ресурс для самодопомоги та саморефлексії.

Проєкт Міжнародного фонду Івана Франка у Телеграмі «Віртуальний друг» обіцяє стати важливим кроком для психологічної підтримки української молоді, особливо в умовах сучасних викликів. А також допоможе молодому поколінню розібратися у своїх переживаннях, викликаючи емпатію, та розвивати критичне мислення. Презентація оновленого проєкту відбудеться цієї осені, де Ганна Гомонай особисто представить нову версію «Віртуального друга 2.0».

Нагадаємо, роль Івана Франка у проєкті виконав актор Станіслав Кириллов, який зараз захищає Україну від російських загарбників.

  • ,
  • ,
  • ,
  • За темою

    Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: