• Головна
  • Новини
  • Сьогодні сесія Львівської обласної ради: заслухають прокурора

26.10.2021, 09:53

Сьогодні сесія Львівської обласної ради: заслухають прокурора

Сьогодні, у вівторок, 26 жовтня, відбудеться VІІІ чергова сесії Львівської обласної ради 

Про це повідомили у Львівській обласній раді. 

Початок -10.00.

У порядку денному 28 питань. Серед них: "Про інформацію Львівської обласної державної адміністрації щодо санітарно-епідеміологічної ситуації на території Львівщини, проведення вакцинації та заходи реагування у зв’язку з епідемією коронавірусу"; "Про інформацію керівника Львівської обласної прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Львівської області у 2020 році". 

Також депутати мають розглянути питання про стан виконання обласних цільових програм за 9 місяців цього року. Додамо, що цьогоріч в області реалізується 26 таких програм. На них з обласного бюджету передбачено витратити 1 млрд 510 млн грн.Станом на 15 жовтня обласні програми виконані на 59,5%. (У відповідному періоді  2020 року – 43,9%, 2019-го – 59,1%).

Окрім того, обласні обранці внесуть зміни до показників обласного бюджету Львівської області на 2021 рік та до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2021 – 2023 роки.

Сесійне засідання буде транслюватися в прямому ефірі ТРК «Перший Західний», на сайті облради та фейсбук-сторінці. У зв’язку з складною епідемічною ситуацією в області, звертаємося із проханням стежити за сесійним засіданням в онлайн режимі. За необхідною інформацією просимо звертатися у пресслужбу облради.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: