• Головна
  • Новини
  • Сьогодні пояснювати мешканцям Нових Санжарів про коронавірус буде Комаровський

22.02.2020, 15:55

Сьогодні пояснювати мешканцям Нових Санжарів про коронавірус буде Комаровський

До Нових Санжарів сьогодні прибуде лікар Євген Комаровський, аби поспілкуватися з місцевими жителями і пояснити їм ситуацію щодо захворювання на коронавірус.

Про це сьогодні на брифінгу біля медцентру в Нових Санжарах сказав секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні у цьому населеному пункті перебуватиме лікар Комаровський, він буде мати зустріч з місцевим населенням, де як незалежний фахівець пояснить свою точку зору стосовно того, що відбувається з коронавірусом, і стосовно багатьох інших речей”, - заявив Данілов.

Він додав, що ситуація у Нових Санжарах наразі цілком контрольована. Люди, які перебувають на обсервації, забезпечені всім необхідним.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов за дорученням Президента вилетів у Нові Санжари на Полтавщині, де в медцентрі Нацгвардії проходять обсервацію евакуйовані 20 лютого з Китаю.

Місцеві жителі 20 лютого перекривали дорогу, протестуючи проти розміщення евакуйованих у медичному центрі. Увечері сталися сутички між протестувальниками і правоохоронцями. Постраждали дев'ятеро поліцейських та один цивільний.

Поліція затримала 24 учасників заворушень. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що шістьом із них готуються підозри.

З Уханя було евакуйовано 45 українців та 27 іноземців, які після двотижневого карантину повернуться до своїх країн. Загалом на обсервації перебуває 94 людини - включно з екіпажем та супроводжуючими особами.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: