• Головна
  • Новини
  • Сьогодні день народження Героя Небесної Сотні Володимира Жеребного

06.10.2020, 16:08

Сьогодні день народження Героя Небесної Сотні Володимира Жеребного

Сьогодні громадському активісту, працівнику Вишнянського коледжу Львівського НАУ, учаснику Євромайдану могло б виповнитися 35 рокiв, пише пресслужба Львівської ОДА.

На знак вшанування пам’яті Володимира Жеребного у вестибюлі Львівської обласної адміністрації встановлено присвячений Героєві стенд із виставки «Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини» Музею Визвольної боротьби України, що є відділом Львівського історичного музею.

Довідково:

Жеребний Володимир був мешканцем міста Рудки Самбірського району Львівської області. Закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка. Працював у Вишнянському аграрному коледжі Львівського національного аграрного університету.

Володимир був активним учасником Єромайдану від перших днів протестів перебував у Києві. Після майже місячного перебування на барикадах, на декілька днів приїхав додому і згодом, оформивши на роботі відпустку без збереження заробітної плати, повернувся на Майдан Незалежності.

Вранці 20 лютого Володимира Жеребного було вбито на вулиці Інститутській —  снайпер влучив йому в шию, в сонну артерію та голову. На момент смерті Володимиру Жеребному було 28 років. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: