18.10.2019, 10:30

Сьогодні Рада візьметься за держбюджет-2020

Верховна Рада на пленарному засіданні у п’ятницю проведе годину запитань до уряду, а також розгляне в першому читанні законопроєкт №2000 "Про Державний бюджет України на 2020 рік".

Про це йдеться у порядку денному, опублікованому на сайті парламенту.

Так, на засіданні парламенту в п'ятницю пройде перша у Верховній Раді ІХ скликання Година запитань до уряду. Вона буде присвячена питанням оборони.

Після цього народні депутати розглянуть законопроєкт №2000 про Держбюджет-2020 в першому читанні.

Крім того, заплановано розгляд у першому читанні законопроєктів №2144 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України", №2168 щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції, №1155 "Про внесення змін до Лісового кодексу України щодо встановлення мораторію на суцільну вирубку лісів та зелених насаджень", №1170 "Про державне регулювання у сфері мийних засобів", №2189 "Про внесення змін до закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" (щодо спрощення процедури затвердження перспективних планів формування територій громад Автономної Республіки Крим, областей)".

Депутати також планують ратифікувати угоду між урядами України та США для поліпшення виконання податкових правил й застосування положень Закону США "Про податкові вимоги до іноземних рахунків" (FATCA), а також у зв'язку з цим внести зміни до деяких законів.

Порядок денний на засіданні у п'ятницю також передбачає розгляд законопроєкту №2066 "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення системи поводження з небезпечними відходами".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: