• Головна
  • Новини
  • «Смотрящій» Порошенка у судах програв вибори, як і його «сірий кардинал»

22.07.2019, 14:33

«Смотрящій» Порошенка у судах програв вибори, як і його «сірий кардинал»

Чинний народний депутат від БПП Олександр Грановський визнав поразку в одномандатному окрузі № 169 і привітав свого опонента представника партії "Слуга народу" Олександра Куницького.

Про це Олександр Грановський написав на своїй Facebook-сторінці.

Цитуємо: "Люди зробили свій вибір, свідомо чи ні - не має ніякого значення ... Я хочу привітати тезку з переконливою перемогою. Хочу привітати городян з новим представником їх інтересів у головному законодавчому інституті країни. Всім хочу побажати на цьому шляху тільки добра".

Грановський запевняє, що "дійсно намагався і дуже хотів харків'янам сподобатися". Передвиборчу кампанію нардеп називає "дивною". Він зазначає, що замовляв декілька соціологічних досліджень у досвідчених фахівців, і вони пророкували йому успіх.

Утім, Грановський пообіцяв 15% виборців, які за нього проголосували, таки виконати передвиборні зобов'язання. "Всі обіцянки, що дані, будуть виконані, якщо в моїх силах. Я не дешевка".

Згідно з екзит-полами, члени парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко та Олександр Грановський програли вибори в своїх мажоритарних округах.

Нагадаємо, главу підкомітету з питань цивільного, господарського та адміністративного судочинства комітету Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя Олександра Грановського називали "смотрящим" Порошенка в судовій сфері.

Ігоря Кононенка підозрюють в причетності до корупційних схем в енергетиці. Підозрюваний у розкраданні коштів екс-депутат і бізнесмен Дмитро Крючков стверджує, що найближче оточення 5-го президента України Петра Порошенка займалося аферами в енергетичному комплексі та отримувало від цього значну частину прибутку.

Перед виборами Грановський і Кононенко заявили, що не будуть приєднуватися до нової партії Порошенка, а підуть на вибори самостійно.

Представник президентської партії "Слуга народу" Олександр Куницький відвоював собі право брати участь в парламентських виборах виборах у судах, незважаючи на наявність подвійного громадянства (ізраїльський паспорт).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: