• Головна
  • Новини
  • Садовий розповів, як карантинний Львів святкуватиме Великдень

26.04.2021, 15:36

Садовий розповів, як карантинний Львів святкуватиме Великдень

Мер Львова Андрій Садовий наголосив, що місто не організовуватиме жодних масових заходів до Великодня, а служби у храмах відбуватимуться із дотриманням карантинних обмежень, пише Львівська міськрада.

«Ми прийняли рішення - жодних масових заходів. Максимально треба бути обережними. Ми чуємо інформацію від лікарів, які бачать хворих зранку до вечора кожного дня, - стан хворих є дуже і дуже важкий.

Вцілому ми маємо зріз по всіх храмах міста Львова. Люди є відповідальними. Ми провели ZOOM-зустрічі всіх отців міста з лікарями, де лікарі дали розуміння поточної ситуації, і кожен настоятель храму розуміє свою персональну відповідальність. Тим більше, дуже багато священнослужителів перехворіло, і дуже багато львів’ян перехворіло. Тому ми ще раз, і ще раз на цьому наголошуємо: є чітка рекомендація Ради церков. До речі, львівську рекомендацію взяли собі всі міста до роботи. Там чітко прописано, що люди, які поза межам храму, мають перебувати на віддалі одне від одного. Якщо хтось із священнослужителів боїться на цьому наголосити, то ми спробуємо ще раз це донести», - зазначив міський голова Львова.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: