• Головна
  • Новини
  • Садовий прокоментував можливі подальші рішення щодо локдауну

05.04.2021, 17:59

Садовий прокоментував можливі подальші рішення щодо локдауну

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував можливі подальші рішення щодо локдауну в місті. Наразі кількість інфікованих COVID-19 не дозволяє послаблювати карантинні обмеження, тому мерія щодня моніторить ситуацію. Відтак, у вівторок-середу можуть буди прийняті рішення про продовження карантину ще на тиждень.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«В рамках держави Україна розглядаються різні варіанти. Відповідні рішення буде приймати міністерство транспорту спільно з міністерством охорони здоров`я. На сьогодні ми ввели режим спецперевезень для громадського транспорту, працює авіаційне та залізничне сполучення. Щодня ми моніторимо ситуацію.

Станом на сьогодні у наших комунальних лікарнях є 1112 людей на лікуванні. За останню добу було госпіталізовано 46 людей. Маємо наразі ріст, не критично великий, бо ми мали переживання, але завтра чи у середу ми будемо фіналізувати рішення, чи ми будемо продовжувати ще на тиждень карантин, чи підемо на певні послаблення. Наразі оптимізму мало. Бажання є, але цифри не дають можливості цього зробити.

Ми провели декілька нарад з поліцією, ми рішенням комісії з надзвичайних ситуацій закрили все, що можна закрити – нічні клуби, була проведена розмова з власниками та керівниками, поліція гарантувала, що будуть стояти пости, наряди, що там жодного відвідувача не буде. Якщо є факти, що в тому чи іншому нічному клубі через вихідні була активність – ми будемо мати серйозну розмову з органами правопорядку. Щодо ресторанів – вони працюють лише на виніс. Якщо є факти, що той чи інший ресторан працює і приймає клієнтів всередині – подайте інформацію, ми приймемо відповідні рішення. Але я мушу мати факти», - прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: