• Головна
  • Новини
  • Садовий заговорив: «Самопоміч» вставить всіх по повній програмі»

28.05.2020, 13:46

Садовий заговорив: «Самопоміч» вставить всіх по повній програмі»

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що на наступних місцевих виборах «Самопоміч»  «вставить всіх по повній програмі». Таку заяву він зробив сьогодні, 28 травня, під час позачергового засідання сесії Львівської міської ради, яка мала б бути присвячена питанням протидії COVID-19.

Однак свою роботу депутати розпочали, як зазвичай, із політичних заяв і гострих звинувачень на адресу міської влади, зокрема, голови міста Андрія Садового.

Зокрема, спершу пролунала інформація про вихід із фракції  партії «Самопоміч» групи депутатів.

Згодом на екрані показали відеозвернення обдурених мешканців нового житлового району Львова, що у варваський спосіб будується на вул. Малоголоськівській.  

Люди купували тут квартири, орієнтуючись на Генплан. Ним було передбачено, що у районі постануть три школи і сім садочків. Жодної школи, жодного садочка не збудовано.

Більше того, зонінгом (планом зонування території) Генплан змінили так, що у тутешніх мешканців забрали останню вільну ділянку, де мали бути школа, стадіон і громадський простір. Відповідне рішення, за словами одного з депутатів, ухвалив виконком Львівської міської ради, який повністю контролює Андрій Садовий.

Власне, щільність забудови на Малоголоськівській така, що мешканці сусідніх будинків можуть зазирати одним одному до каструль на кухні.

Отже, після відеозвернення Андрій Садовий нервово заявив: «Чи я знав, що буде заява «Самопомочі»? Так, я про це знав. Я можу сказати тільки одне. Іншого кроку, як на наступник виборах перемагати на посаду мера і брати більшість від «Самопомочі» у міській раді, не буде. «Самопоміч» є і буде перемагати, і вставить всіх по повній програмі».

«Міськрада збере забудовників та мешканців у районі вул. Малоголосківської для врегулювання питань благоустрою», - повідомила з цього ж приводу пресслужба Львівської міської ради. І далі: «Таке доручення під час засідання сесії міської ради дав мер Львова Андрій Садовий у відповідь на звернення мешканців вул. Малоголосківської. За його словами, мікрорайон потребує більше простору для людей та їхнього відпочинку.

«Усі рішення щодо забудови приймають депутати в сесійній залі. Переконаний, цього року ситуація кардинально зміниться. Там треба більше простору для людей та для відпочинку. Я повністю погоджуюся з мешканцями, бо ми бачимо там багато прорахунків. Тож на нараду, яку ми будемо проводити на виїзді, треба запросити усіх забудовників, які там будували чи будують, а також пана Чаплінського, який був головним архітектором, коли все це будувалося. Будемо спілкуватися з мешканцями й виправлятимемо ситуацію крок за кроком», — зазначив Андрій Садовий».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: