05.01.2020, 10:48

США відправили понад 3 000 військових на Близький Схід

США відправили щонайменше 3 тисячі військових на Близький Схід для посилення безпеки через загрозу для американських військових та персоналу в регіоні.

Як повідомили у прес-службі Пентагону, "силам негайного реагування 82-го повітряного дивізіону оголошено готуватись до відправки, і зараз вони у процесі відправлення"  - повідомив Голос Америки.

У повідомленні також йдеться, що додаткові сили спрямовані у регіон у відповідь "на збільшення рівня загрози для американського персоналу та об’єктів", вони також допоможуть відновити резерв у регіоні.

В інтерв’ю телеканалу Fox у четвер міністр оборони США Марк Еспер заявив, що США реагуватимуть на будь-які дії Ірану та підтримувані ним сили і зможуть попередити потенційні атаки на американські військові сили та персонал.

За повідомленням американських ЗМІ, США надіслали в Багдад два гелікоптери "Апачі", які мають здійснювати польоти над посольством США в Іраку для демонстрації сили.

Раніше США надіслали у Кувейт сотню морських піхотинців з підрозділу Сил реагування на кризові ситуації, щоб посилити безпеку посольства США. Піхотинці прибули в Кувейт на борту конвертоплану MV-22 Osprey, що поєднує можливості літака і гелікоптера.

Фото - 82nd Airborne Division

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: