17.10.2019, 09:33

Ryanair анонсував запуск авіарейсів Львів - Будапешт

Найбільший європейський бюджетний авіаперевізник «Ryanair» планує у 2020 році на третину збільшити пасажиропотік на українських авіарейсах – до понад 2,1 мільйона пасажирів.

Про це повідомив комерційний директор компанії «Ryanair» Девід О'Браєн на брифінгу з міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм.

За його словами, у 2020 році «Ryanair»планує відкрити в Україні 18 нових маршрутів, повідомила Українська служба «Deutsche Welle».

«Загалом у 2020 році компанія здійснюватиме перевезення з України до Європи 43 маршрутами», – зазначив О'Браєн.

Зокрема, влітку 2020 року компанія має намір двічі на тиждень виконувати рейси «Харків-Варшава (Модлін)» і «Львів-Будапешт». Також на вказаний період заплановане здійснення рейсів зі Львова в Будапешт, Познань, Вільнюс, з Києва – у Баден-Баден, Франкфурт Хан, Катовіце, Мадрид, Дюссельдорф, Нюрнберг, Валенсію, з Одеси – у Будапешт, Гданськ, Катовіце, Познань, Берлін, Вроцлав. Крім того, з 21 грудня цього року «Ryanair» запустить прямі рейси з Херсона до Кракова, які здійснюватимуться двічі на тиждень.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив: «Ми запропонували представникам компанії «Ryanair» приєднатися до розвитку ринку внутрішніх авіаперевезень. Для цього держава найближчим часом запропонує стимулюючі речі у вигляді скасування податку на додану вартість на внутрішні авіаперевезення. Ірландський лоукостер зацікавлений у розвитку регіональних аеропортів»

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: