21.03.2021, 19:46

"Рух поступився київському "Динамо"

Київське "Динамо" перемогло львівський "Рух" в домашньому матчі 19-го туру Прем'єр-ліги.

Як пише пресслужба "Руху", "у матчі з «Динамо» головний тренер львівської команди Іван Федик довірив місце у рамці воріт Олександру Бандурі. Востаннє кіпер «Руху» виходив в УПЛ в матчі проти донецького «Шахтаря», заробивши наприкінці зустрічі вилучення. Цікаво, що та зустріч, як і недільна, теж проходила на НСК «Олімпійський».

Повернення на головну арену країни для досвідченого кіпера «жовто-чорних» виявилось успішним. Принаймні, у першому таймі. Вже на 10-й хвилині поєдинку суперник отримав право пробити пенальті за гру рукою Карасюка у власному штрафному. Бандура відбив удар Де Пени з позначки, тим самим зберігши свої ворота на замку.

До перерви особливої гостроти біля воріт «Руху» кияни не створили, втім, Олександр встиг запам’ятатись ще одним ефектним сейвом після потужного удару Шапаренка здалеку. 

Барв у атаці «Руху» додала поява на полі по перерві Кухаревича. Саме після його виграного у Забарного єдиноборства на фланзі Федорчук небезпечно пробивав по воротах «Динамо» - Бущан перевів м’яча на кутовий.

Втім, джокери у стані столичного клубу проявили себе набагато результативніше. Караваєв на 59-й хвилині після прикрої помилки Мисика зумів засмутити Бандуру - 0:1. А бразилець Сідклей наприкінці зустрічі після пасу Миколенка збільшив перевагу своєї команди.

Крапку в цій зустрічі поставив блискавичний рейд центрбека «Динамо» Попова на ворота Бандури і ще один точний удар Караваєва. 3:0 на користь київського клубу".

Фото пресслужби ФК «Динамо».

Чемпіонат України. Favbet ліга. 19 тур. «Динамо» (Київ) - «Рух» (Львів)  3:0 (0:0).

21 березня 2021 року. Київ, НСК «Олімпійський». Без  глядачів.

Голи: Караваєв, 59, 90+1, Сідклей, 86. 

Нереалізований пенальті: Де Пена, 10 (воротар).

Попередження: Карасюк, 10, Борячук, 19, Бойчук, 54.

«Рух» (Львів): Бандура, Білий, Стаменковіч, Зец, Мисик, Федорчук, Карасюк (Мартинюк, 46), Притула (Сич, 68), Бойчук, Климчук (Кондраков, 84), Борячук (Кухаревич, 46).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: