• Головна
  • Новини
  • Розумний карантин, підтримка людей та економіки, – Тимошенко назвала стратегію для України

30.03.2020, 15:22

Розумний карантин, підтримка людей та економіки, – Тимошенко назвала стратегію для України

В умовах пандемії коронавірусу та світової кризи влада мусить спрямовувати всі зусилля на підтримку людей та української економіки, орієнтуючись, у тому числі, й на міжнародний досвід.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді, - повідомила пресслужба партії.

«Усі країни світу сьогодні обирають стратегію підтримки своєї економіки. Правильний, розумний та зважений карантин, але й підтримка людей, робітників і підприємців. Для цього виділяються додаткові ресурси до бюджетів усіх рівнів, додаткові великі суми для підтримки малого та середнього бізнесу. Українська ж влада обрала принципово іншу, помилкову стратегію», – зауважила лідер партії.

Юлія Тимошенко, наголосила, що в умовах фінансової кризи необхідні кошти для підтримки економіки має дати реструктуризація міжнародного боргу, що навис над країною.

«Ми надати президенту, уряду, парламенту наш стратегічний план подолання фінансово-економічної кризи й боротьби з епідемією. Ми також готові дати, якзо це звичайно потрібно і кадрові пропозиції. В нас є сильні, компетентні, ефективні і відповідальні люди. Але ми не готові бути співучасниками руйнації України», – зазначила Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини» наголосила, що депутати партії голосуватимуть лише за ті закони, які забезпечать реальний захист країні під час епідемії та кризи.

«Ми будемо голосувати за закон, який передбачає правильну систему харчування армії, що була зруйнована з приходом нової команди до влади. Ми голосуватимемо за всі рішення, що стосуються підтримки медиків, додаткової для них  доплати 300% до зарплатні і їх забезпечення усім необхідним під час боротьби з коронавірусом. Ми голосуватимемо за всі преференції для підприємців, ми голосуватимемо за підтримку людей, які під час карантину залишилися без засобів існування», – резюмувала Юлія Тимошенко.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: