• Головна
  • Новини
  • Ринки та кладовища у Львові не відкриють до завершення карантину

24.04.2020, 14:04

Ринки та кладовища у Львові не відкриють до завершення карантину

Сьогодні, 24 квітня, відбулося чергове засідання міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові, на якому розглянули питання продовження карантинних заходів в місті до 11 травня, закриття ринків та кладовищ та заборону автокінотеатру.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Сьогодні ми розглядали кілька важливих питань. Перш за все питання, що стосується постанови Кабміну від 22 квітня, в частині продовження карантинних заходів до 11 травня.

Окрім того прийняли рішення про продовження закриття ринків до завершення карантину. Також на виконання рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС, яка відбулася вчора, було проговорено закриття кладовищ до завершення карантину. Раніше нами було прийняте рішення про таке закриття лише на поминальні дні, тож приймаємо нове рішення відповідно до вимог обласної комісії.

Окремо ми розглянули питання функціонування автокінотеатру біля „Арени Львів“. Всі члени штабу одностайно прийняли рішення заборонити такий вид діяльності. Також ми розглянули протокол відвідування адміністративних будівель міської ради там, де будуть встановлені камери для скринінгу температури», — розповіла Галина Слічна, очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: