• Головна
  • Новини
  • Ресторатори Києва вирішили влаштували вечірку під Офісом президента

02.05.2020, 16:00

Ресторатори Києва вирішили влаштували вечірку під Офісом президента

Ресторатори очікують побачити на відкритті тераси депутатів, представників МОЗ та президента

У суботу, 2 травня, київські ресторатори запланували влаштували вечірку просто неба під будівлею Офісу президента на знак протесту проти заборони роботи літніх терас через карантин. Про це повідомив співвласник закладу «Tarantino family» Дмитро Федотенков у Facebook.

«Завтра, як і планували, відкриваємо літню терасу експериментального типу. На площі перед Офісом президента. Наша заявка на світський-ланч лежить в будівлі КМДА. Сподіваюся, ніяких сюрпризів і складнощів не трапиться. Тим більше, що захід у нас мирний. А меню – смачне. На завтра наші кухарі готують для вас смачну їжу», – зазначив Федотенков.

За словами ресторатора, всі столики будуть знаходитися на відстані більше півтора метра один від одного, а офіціанти працюватимуть у рукавичках та масках.

«Офіціанти, вони ж кур’єри – в масках і рукавичках, у гостей аналогічний дрес-код. У кого масок немає – видамо на вході. Руки змажемо антисептиком. За столиком не більше двох осіб», – підкреслив співвласник «Tarantino family».

Так, Федотенков наголосив, що всі столи вже заброньовані, а в якості гостей на вечірці планують побачити депутатів та представників МОЗ.

«Сьогодні виділили додаткових п’ять столиків для шановних представників медіа – журналісти проявили великий інтерес до нашої вечірці на відкритому повітрі. Чекаємо в гості Ляшко, представників МОЗ та ревізора Тищенко. Окремий стіл забронювали для президента», – пояснив Федотенков.

Зокрема, ресторатор підкреслив, що в Україні безперешкодно вже працюють літні тераси, а деякі власники бізнесу можуть продовжувати свою діяльність.

«Хочу підкреслити, що в Європі, а точніше в Черкасах, вже працюють літні тераси і ніхто не порушує кримінальних справ…Сподіваюся, незабаром та ж історія трапиться і у нас», – підсумував Федотенков.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: