19.09.2019, 17:17

Рада затвердила нового керівника Фонду держмайна

Верховна Рада України 19 вересня 2019 року підтримала кандидатуру Дмитра Сенниченка на посаді керівника Фонду державного майна.

За відповідне рішення проголосувало 238 народних обранців, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Напередодні Кабінет міністрів погодив внесення до Верховної Ради України подання Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука про призначення Сенниченка Дмитра Володимировича головою Фонду державного майна України (ФДМУ).

Нагадаємо, Сенниченко Дмитро Володимирович розпочав кар’єру в 1997 році економістом в Національному банку України, де здійснював управління проектами групи Світового банку у фінансовому секторі. Член міжвідомчої робочої групи по вступу України до ГАТТ/СОТ.

У 2000-2001 роках працював у службі Прем’єр-міністра України на посаді міжнародного секретаря — був, зокрема, відповідальний за розбудову та підтримку міжнародних зв’язків, співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями та інвесторами. У 2004-2006 рр. — керівник Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). 2006-2010 рр. — CEO Британської девелоперської компанії Parkridge Holdings в Україні, що спеціалізується на інвестиціях у нерухомість та інфраструктуру. Компанія Parkridge у 2007-2008 роках визнана Europa Property та Financial Times кращою девелоперською компанією у Центральній та Східній Європі. З 2013 по 2016 рр. — керуючий директор Jones Lang LaSalle в Україні, директор з розвитку бізнесу в СНД. У 2016-18 роках Сенниченко перебував на посаді директора з управління нерухомим майном та інфраструктурою в "Укрпошті", де також здійснював корпоратизацію та реформу державного підприємства.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: