• Головна
  • Новини
  • Рада розгляне переділ районів і «мовний» законопроєкт Бужанського

17.07.2020, 11:11

Рада розгляне переділ районів і «мовний» законопроєкт Бужанського

Верховна Рада на засіданні у п'ятницю розгляне проєкт постанови №3650 "Про утворення та ліквідацію районів".

Про це свідчить порядок денний, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

На початку засідання традиційно пройде година запитань до уряду на тему стану безпекового середовища довкола України та організацію проведення осіннього призову до Збройних Сил. З доповіддю виступить міністр оборони Андрій Таран.

Серед питань порядку денного - проєкт постанови №3650 "Про утворення та ліквідацію районів" та законопроєкт Максима Бужанського №2362 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо навчання державною мовою в закладах освіти".

На засіданні у п'ятницю планується розгляд у першому читанні законопроєкту №3760 "Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями", а також альтернативних до нього.

У першому читанні парламент розгляне законопроєкт №3807 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо належного фінансового забезпечення відновлення інституту фахівців із соціальної роботи для виявлення і супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах".

Народні депутати мають намір у другому читанні розглянути законопроєкти №2398-д "Про оборонні закупівлі", №2412-д "Про розвідку", №2414-д "Про внесення змін до Закону України "Про Службу зовнішньої розвідки" щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки України".

До включення у порядок денний та прийняття рішення запропоновано законопроєкт №3718 "Про основні засади молодіжної політики".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: