18.06.2020, 10:24

Рада розглядає програму діяльності Кабміну

Верховна Рада розглядає питання про Програму діяльності Кабінету міністрів. Засідання ВР відкрив спікер Дмитро Разумков, в залі зареєструвався 291 народний депутат.

Про це пише Укрінформ.

Спочатку відбудеться доповідь Прем'єр-міністра Дениса Шмигаль, за цим документом, а потім - виступ голови Комітету з питань економічного розвитку. Після цього заплановані виступи від депутатських фракцій та груп, народних депутатів.

Главі уряду повинні надати можливість на заключне слово, після якого парламент прийме рішення. Уряд 12 червня на своєму засіданні погодив доопрацьовану Програму діяльності Кабінету міністрів. Увечері документ вже зареєстрований в парламенті.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 15 червня побував на зустрічі з членами фракції "Слуга народу", де її обговорювали. За його словами, тоді гарячих дискусій щодо цього документу не було. Попередній варіант своєї Програми діяльності Кабмін зареєстрував у парламенті 13 квітня (проект постанови №3330). У той же час представники фракції "Слуга народу" заявляли, що програма не буде прийнята в тому вигляді, в якому її подав уряд, і повинна бути доопрацьована, зокрема в частині національної безпеки і оборони.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 4 червня, представляючи з парламентської трибуни проект постанови "Про Програму діяльності Кабінету Міністрів України", закликав парламент відправити цей документ на доопрацювання , щоб внести новий доопрацьований варіант в Раду. Верховна Рада підтримала це прохання.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: