• Головна
  • Новини
  • Прокуратура зацікавилась Львівським палацом мистецтв

14.05.2020, 16:48

Прокуратура зацікавилась Львівським палацом мистецтв

Прокуратура Львівської області зібрала матеріал та передала на розгляд суду позов про розірвання договору оренди 423,2 кв м Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) за 18 000 грн на місяць - за наявної пропозиції іншого учасника орендувати це приміщення за 120 000 грн.

Про це повідомила прокурорка області Ірина Діденко у Facebook.

Ірина Діденко: "Зібрали матеріал та передали на розгляд суду позов про розірвання договору оренди 423.2 кв. м. Львівського палацу мистецтв (вул. Коперніка, 17) за 18 000 грн на місяць при наявній пропозиції іншого учасника орендувати це приміщення за 120 000 грн.

Зазначений договір укладено згідно наказу управління майном спільної власності Львівської обласної ради №22-н від 28.01.2020 «Про укладення договору оренди нерухомого майна за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17».

На цьому арт-майданчику щороку з 1996 року традиційно розміщується головна частина книжкового ярмарку «Форум видавців у Львові», проводиться низка масових заходів, мистецьких експозицій, презентацій, фестивалів, деякі з них мають міжнародне значення.

Вважаємо, таку ціну необґрунтовано заниженою, а конкурс проведений із завідомо виписаними під одного з учасників умовами, тому просимо суд визнати не дійсними його результати та договір оренди.

На ситуацію звернули увагу і журналісти".

Як пише Варта-1, на конкурс з оренди майданчика Палацу мистецтв подались три компанії з дуже різними пропозиціями оплати: ТзОВ «Львівські події» (18 000 грн/міс.), ТзОВ «Регно Італія УА» (55 000 грн/міс.) та ТзОВ «Будкомінвестиція» (120 000 грн/міс.)

У результаті переможцем конкурсу визнали компанію з найнижчою пропозицією –ТзОВ «Львівські події», зареєстровану 15 листопада 2019 року. За даними YouControl, ТзОВ «Львівські події» належить львів’янам Зіновію Заранському та Павлу Шерстюку, які володіють нічними клубами Malevich, Rafinad People та стрип-клубом White Rabbit у Львові.

Фото - inlviv.in.ua

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: