• Головна
  • Новини
  • Продавати газ українцям напряму від «Нафтогазу» призначили Рабіновича з «Укрпошти»

30.07.2019, 14:33

Продавати газ українцям напряму від «Нафтогазу» призначили Рабіновича з «Укрпошти»

Директором ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" призначили колишнього менеджера ДТЕК Максима Рабіновича, котрий уже працює у групі Нафтогаз із березня 2019 року.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі Нафтогазу.

"Максим Рабінович призначений директором ТОВ «Газопостачальна компанія (ГПК) «Нафтогаз України», що відповідає в групі Нафтогаз за роздрібне постачання газу для домогосподарств, середнього та малого бізнесу. Цю посаду він поєднуватиме з позицією заступника директора НАК «Нафтогаз України» з інтегрованого газового бізнесу з питань роздрібного бізнесу, яку займає з березня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місією ГПК "Нафтогаз України" є забезпечення доступу споживачів до можливості купувати газ напряму у групи Нафтогаз, яка є найбільшим видобувником газу в Україні.

"Раніше більшість споживачів не мали змоги купувати газ безпосередньо в Нафтогазу – сьогодні ми це змінюємо. Місія ГПК «Нафтогаз України» – забезпечити прямі та прозорі продажі газу, найзручніший сервіс для наших клієнтів», - прокоментував керівник дивізіону «Інтегрований газовий бізнес» Нафтогазу Андрій Фаворов.

У НАК повідомили, що Рабінович розпочав роботу в групі Нафтогаз у березні 2019 року. До приходу в Нафтогаз він займав посаду заступника генерального директора АТ «Укрпошта» з розвитку бізнесу, працював на керівних позиціях у «Новій пошті», «ДТЕК Енерго», «Київенерго», «Ніко Менеджмент».

Як повідомлялося, ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» – національний постачальник природного газу для населення, середнього та малого бізнесу, який входить до групи Нафтогаз.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: