25.08.2021, 15:41

Приріст COVID у світі стабілізувався - ВООЗ

За минулий тиждень по всьому світу було зареєстровано приблизно 4,5 млн нових випадків зараження, що відповідає рівню попереднього тижня.

Приріст випадків коронавірусу в світі почав стабілізуватися на позначці близько 4,5 млн нових випадків на тиждень. Про це в середу, 25 серпня, повідомили у Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ), передає Кореспондент із посиланням на Інтерфакс.

Так, за тиждень з 16 по 22 серпня по всьому світу було зареєстровано приблизно 4,5 млн нових випадків зараження коронавірусом. Тижнем раніше було зафіксовано понад 4,4 млн випадків. У ВООЗ заявили, що це говорить про те, що кількість нових щотижневих випадків, ймовірно, виходить на стабільний рівень після зростання протягом майже двох місяців.

Кількість смертей від захворювання по всьому світу так само не сильно перевищила цифри попереднього тижня і склала більш як 68 тис. смертей проти понад 66 тис. смертей, зареєстрованих протягом тижня з 9 по 15 серпня.

За весь період пандемії вже зареєстровано близько 214 млн випадків інфікування коронавірусом COVID-19 і більше 4,4 млн смертей від наслідків зараження.

Раніше в Китаї заявили про припинення передачі COVID-19. Вперше з липня всі нові випадки коронавірусної інфекції були виявлені у прибулих з-за кордону.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: