19.03.2019, 13:55

Прикарпатці викрали 19-річного кам'янчанина

Поліцейські у Хмельницькому затримали прикарпатців, які викрали 19-річного мешканця Кам'янця-Подільського, передає прес-служба поліції області.

Вчора, 18 березня, близько 19.40 години до Кам’янець-Подільського відділу поліції зателефонувала 43-річна місцева жителька і повідомила, що біля будинку незнайомі люди посадили її 19-річного сина в автомобіль і повезли в невідомому напрямку.

Працівники кримінальної поліції встановили марку, колір та номерні знаки автомобіля та з’ясували, що він поїхав у напрямку Хмельницького. Відтак, на території трьох районів та обласного центру було введено план «Перехват».

І вже близько 21.30 години в Хмельницькому по вулиці Кам’янецькій наряд патрульної поліції зупинив розшукуваний автомобіль «Део Ланос» сірого кольору, в якому перебувало четверо зловмисників. Як з’ясувалось — жителів Івано-Франківської області. Усіх їх затримали.

Поліцейські встановили, що потерпілого затримані висадили на «кільці» поблизу Хмельницького. Попутнім транспортом він дістався Дунаєвець, де хлопця зустріли працівники поліції і доправили додому. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: