• Головна
  • Новини
  • Представник Президента обіцяє запровадити кримінальну відповідальність за кнопкодавство

12.06.2019, 15:55

Представник Президента обіцяє запровадити кримінальну відповідальність за кнопкодавство

Партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" хоче створити більшість у Верховній Раді 9 скликання і систематизувати законодавство.

Крім того, команда президента планує запровадити кримінальну відповідальність за неперсональне голосування, заявив представник Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук в інтерв'ю "РБК-Україна".

На запитання, чи є монопольна більшість "Слуги народу" метою команди президента в наступному парламенті, він відповів ствердно: "Це наша мета".

"Колективна відповідальність тотожна колективній безвідповідальності. Ми відібрали людей, які справді хочуть пройти до Верховної Ради і там працювати. Щоб не було картинки, коли сидять 30 людей у сесійній залі", – сказав Стефанчук.

Ще однією "місією" наступного парламенту він назвав систематизацію українського законодавства – мовляв, не існує "остаточної редакції" Конституції після всіх змін, а 90% законів – неякісні.

"90% українських законів приймаються з негативним висновком головного науково-експертного управління ВР, тобто, це – неякісні закони", – сказав Стефанчук.

"У 2019 році в Україні продовжує діяти Житловий кодекс Української РСР, із преамбулою про "принципи ленінського комунізму". Система для голосування у ВР вичерпала свій ресурс у 2012 році. 7 років у нас несертифікована система голосування працює", – додав він.

На запитання, чи з'явиться у Верховній Раді система, яка гарантує персональне голосування за відбитком пальця, Стефанчук відповів:

"Поки що можу гарантувати, що найближчим часом президент внесе законопроект, яким буде передбачено кримінальну відповідальність за неперсональне голосування"..

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: