• Головна
  • Новини
  • Повний офіційний перелік кандидатів на дострокових виборах-2019 від Львова

30.06.2019, 23:44

Повний офіційний перелік кандидатів на дострокових виборах-2019 від Львова

На підставі даних ЦВК агентство WN склало повний перелік усіх кандидатів у народні депутати Верховної Ради України на дострокових виборах-2019 на Львівщині станом на 30 червня. З огляду на великий обсяг інформації публікуватимемо перелік частинами.

Певна річ, як з огляду на нумерацію, так і значимість обласного центру почнемо зі Львова. Загалом тут у чотирьох округах зареєстровано 49 кандидатів. У кожному окрузі серед кандидатів є чинний нардеп Верховної  Ради восьмого скликання.

Щоправда, у першому з них,  №115-му, змагатиметься не чинний нардеп від округу, Дмитро Добродомов, а інший, Михайло Хміль. Перший із них, добре розуміючи, що впродовж каденції зовсім не дбав про округ як мажоритарник, надаючи перевагу піару та самопіару на телебаченні, натомість подбав, аби потрапити у список до партії А. Гриценка «Громадянська позиція», зливши натомість останньому свою віртуально-телевізійну партію «Народний контроль».

Утім, хоча кандидатів у цьому окрузі лише 10 – найменше серед міських – конкуренція, зважаючи на персоналії, буде доволі гострою. Ще одним чинником буде й те, що обидві жінки-кандидатки представляють дві щойно посталі й віртуальні, а проте популярні нині партії Вакарчука та Зеленського.

Одномандатний виборчий округ №115

місто Львів, Сихівський район

Опис меж: Сихівський район, частина Личаківського району міста Львова (виборчі дільниці № 461925 – 461928, 461931, 461935, 461936, 461940 –461942, 461947 – 461950, 461954 – 461959, 461962 – 461975,462159)

Поштова адреса ОВК:

просп. Червоної Калини, 66, м. Львів, 79012

Місцезнаходження ОВК:

приміщення Сихівської районної адміністрації Львівської міської ради

Кількість виборчих дільниць

94

Орієнтовна кількість виборців

169 362

Кількість зареєстрованих кандидатів у депутати

10

Кількість кандидатів у депутати, реєстрацію яких скасовано до дня виборів

0

Кількість кандидатів у депутати, які беруть участь у балотуванні, у тому числі висунутих:

10

   партіями

5

   шляхом само висування

5

Зібран Андрій Ігорович, самовисування

народився 8 грудня 1983 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Львівська вода", член Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Народні герої", проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування

Квурт Володимир Леонідович, самовисування

народився 1 серпня 1967 року в селі Мовчанівка Рокитнянського району Київської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Винниківський міський голова міста Львова, безпартійний, проживає в місті Винники міста Львова, судимість відсутня, самовисування.

Михальчишин Юрій Адріянович, самовисування

народився 14 листопада 1982 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, офіцер групи комплектування окремого загону спеціального призначення "Азов", в/ч 3057 Національної гвардії України, безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

Москаленко Андрій Олександрович, партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

народився 5 березня 1987 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник міського голови з питань розвитку, виконавчий комітет Львівської міської ради, безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ". 

Піпа Наталія Романівна, Партія "ГОЛОС"

народилася 12 жовтня 1983 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, ГО "Кращий Сихів", безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ГОЛОС". 

Рабешко Богдан Русланович, партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

народився 12 грудня 1979 року в місті Дубровиця Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор ТОВ "Західна Україна", заступник директора МПП ВКФ "Руслан", фізична особа – підприємець, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". 

Секела Руслан Михайлович, самовисування

народився 6 грудня 1975 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "СмартКонсалтТім", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня

 Хміль Михайло Михайлович, самовисування

народився 11 травня 1973 року в селі Брюховичі Перемишлянського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в селі Зубра Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування.

Шубка Катерина Павлівна, партія "СЛУГА НАРОДУ"

народилася 29 грудня 1985 року в місті Кяхта, Республіка Бурятія, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, адвокат, адвокатське об’єднання "Вест Партнерс", безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".

Янкович Назар Юрійович, партія "ПАТРІОТ"

народився 19 жовтня 1989 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ПАТРІОТ". 

Утім, у 116-му окрузі боротьба буде набагато гострішою. І не лише тому, що кандидатів тут більше – 13, а й тому, що дюжина ця – й справді «чортова». Насамперед тому, що тут зійдуться одразу три нардепи – чинна депутат від округу Ірина Подоляк; нардеп із фракції «збитих льотчиків» ("Народний фронт") Микола Княжицький, якого цього разу висунула партія "Європейська солідарність" (екс-БПП) та відома екс-депутатка від «Свободи» Ірина Фаріон.

По-друге, це один із небагатьох округів, де кандидують одразу шестеро жінок, чотирьох із яких висунули партії.

По-третє, балотуються тут ще як мінімум кілька людей, чиї прізвища – часто на слуху, але далеко не завжди – із позитивного боку. Маю на увазі, насамперед відомого забудовника Ростислава Мельника, висунутого від віртуальної партії "Слуга народу".

Натомість депутат ЛМР від призабутого УКРОПу Ігор Зінкевич йде як самовисуванець. Співзасновник кількох ГО й засновник однієї з найпопулярніших Facebook-спільнот на Львівщині, уже заблокованої "Варти1", нині очолює виконавчий комітет ГО "Варта 1-інфо", що має власний інформаційний сайт і газету. Утім, той факт, що його програма як кандидата в депутати переважно стосується капітальних ремонтів, камер відеоспостереження, будівництва доріг, впровадження е-квитка, створення медіатек, вважатимемо, що ця битва – лише прелюдія до участі у наступних місцевих виборах, зокрема, міського голови Львова .

Емоції викликає нині активний «обписувач» фасадів, депутат Львівської міської ради, голова фракції у ЛМР та обласного осередку "Народний контроль" Валерій Веремчук, якого висунула… "Громадянська позиція". Не дивуйтеся: цей активний чоловік минулого разу, у 2014-му, балотувався від Радикальної партія Ляшка (на цьому ж окрузі й програв тоді І.Подоляк, посівши друге місце із 17,91% голосів). Ще раніше очолював Львівську міську організацію "Народного руху України", за квотою якого обраний депутатом Львівської міськради у складі "Нашої України".

Партія Смєшка поставила тут на великого підприємця, а партія Вакарчука – на інформтехнології та молоду чиновницю ЛМР.

Одномандатний виборчий округ №116

Місто Львів, Залізничний район

Опис меж

Залізничний район, частина Шевченківського району міста Львова (виборчі дільниці № 462109 – 462113, 462119 – 462129, 462137 – 462150, 462154, 462164)

Поштова адреса ОВК

вул. Виговського, 34, м. Львів, 79022

Місцезнаходження ОВК

адмінбудинок Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради

Кількість виборчих дільниць

81

Орієнтовна кількість виборців

171 231

Кількість зареєстрованих кандидатів у депутати

13

Кількість кандидатів у депутати, реєстрацію яких скасовано до дня виборів

0

Кількість кандидатів у депутати, які беруть участь у балотуванні, у тому числі висунутих:

13

   партіями

8

   шляхом самовисування

5

Веремчук Валерій Миколайович, політична партія "Громадянська позиція

народився 23 жовтня 1979 року в місті Нововолинськ Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник, орган самоорганізації населення громадського формування з охорони громадського порядку в місті Львові "Народна Самооборона", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія "Громадянська позиція

Доманський Володимир Володимирович, самовисування

народився 12 серпня 1974 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Брюховицький селищний голова, безпартійний, проживає в смт Брюховичі міста Львова, судимість відсутня, самовисування.

Зінкевич Ігор Володимирович, самовисування

народився 9 червня 1983 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, інженер-програміст, УОАЗОР ГУНП у Львівській області, безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування. 

Клим Володимир Петрович, самовисування

народився 16 квiтня 1968 року в місті Рівному, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

Княжицький Микола Леонідович, партія "Європейська Солідарність" 

 народився 2 червня 1968 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Європейська Солідарність.

Козак Іванна Іванівна, самовисування

народилася 3 липня 1962 року в селі Соколя Мостиського району Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ЛКП "Рясне-402", безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

Лисецька Світлана Володимирівна, самовисування

народилася 15 вересня 1970 року в смт Стебник Дрогобицького району Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ПП "Нарлік", фізична особа – підприємець, член Української партії "Зелена планета", проживає в місті Львові, судимість відсутня

Мельник Ростислав Леонідович, ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ»

народився 22 листопада 1978 року в селі Красне Буського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова правління, корпорація "РІЕЛ ГРУП", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".

Подоляк Ірина Ігорівна, партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

народилася 2 травня 1967 року в місті Золочів Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ". 

Попович Василь Васильович, партія "СИЛА І ЧЕСТЬ"

народився 7 квiтня 1956 року в селі Осій Іршавського району Закарпатської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова правління, ПрАТ "Львів-Інтуртранс", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СИЛА І ЧЕСТЬ".

Романяк Марта Олегівна, партія "ГОЛОС"

народилася 19 березня 1985 року в місті Сокаль Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник управління інформаційних технологій, департамент розвитку Львівської міської ради, безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ГОЛОС".

Тимчій Наталія Вікторівна, партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

народилася 4 сiчня 1978 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, радник відділу звернень громадян і надання допомоги репресованим, виконавчий апарат Львівської обласної ради, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Фаріон Ірина Дмитрівна, партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

народилася 29 квiтня 1964 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, професор, катедра української мови Національного університету "Львівська політехніка", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Бажаючих балотуватися у 117-му окрузі виявилося найбільше – аж 15. Попри те, що за нього «зубами» триматиметься нинішня нардеп від округу Оксана Юринець, що балотується на ньому вже втретє (щоправда,у 2012-му зайняла лише третє місце) а у 2014-му стала єдиною жінкою, що здобула перемогу на мажоритарців від БПП. І хоча ні у самій Раді вона не перероблялась (пропускаючи третину засідань), ні для округу особливих коштів не настарала (як у вигляді субвенцій чи коштів ДФРР, так бодай із конкурсу міні-проектів облради), зосередившись натомість на закордонних візитах, а в межах округу – на участі у розмаїтих урочистостях, які потрапляють у кадр, вона, як і її колеги по мандату брати Дубневичі, має намір битися за округ до останнього.    

Певну конкуренцію їй можуть скласти відома борчиня за мову від НРУ, а проте «парашутистка» Лариса Ніцой та не менш відомий у Львові підприємець Ярослав Рущишин, що заручився брендом Вакарчукового "Голоса", і висунутий «Свободою» адмірал у відставці Ігор Тенюх.

Важко натомість сказати, на що розраховують, натомість, нардеп кількох скликань Тарас Стецьків, висунутий цього разу "Громадянською позицією" (це, вже, швидше, звичка, балотуватись і програвати на цьому окрузі) чи безробітний кандидат із середньою освітою від мало кому знаної партії "ПАТРІОТ", ще чималий десант підприємців чи й навіть партія Зеленського із 23-річним (!) кандидатом (останній – хіба на Книгу рекордів України як наймолодший кандидат у нардепи) .

Натомість «партії із досвідом», «Батьківщина» й «Самопоміч» вирішили «зіграти» тут й справді «новими обличчями», а проте такими, за плечима яких вже є бодай як управлінський та адміністративний, так і партійний досвід.  

Одномандатний виборчий округ №117

Центр

місто Львів, Франківський район

Опис меж

Галицький, Франківський райони, частина Шевченківського району міста Львова (виборчі дільниці № 462130 – 462136, 462153)

Поштова адреса ОВК

вул. Генерала Чупринки, 85, м. Львів, 79044

Місцезнаходження ОВК

адмінбудинок Франківської районної адміністрації Львівської міської ради

Кількість виборчих дільниць

97

Орієнтовна кількість виборців

168 760

Кількість зареєстрованих кандидатів у депутати

15

Кількість кандидатів у депутати, реєстрацію яких скасовано до дня виборів

0

Кількість кандидатів у депутати, які беруть участь у балотуванні, у тому числі висунутих:

15

   партіями

8

   шляхом самовисування

7

Галайко Руслан Леонович, партія "ПАТРІОТ"

народився 22 лютого 1977 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, тимчасово не працює, член Політичної Партії "ПАТРІОТ", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ПАТРІОТ".

Зірченко Юрій Петрович, самовисування

народився 15 березня 1950 року в місті Новокузнецьк Кемеровської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування. 

Матковський Іван Йосипович, самовисування

народився 8 березня 1982 року в селі Матків Турківського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, викладач кафедри політології та міжнародних відносин, Національний університет "Львівська політехніка", безпартійний, проживає в селі Матків Турківського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування.

Мицак Михайло Богданович, самовисування

народився 18 листопада 1992 року в селі Козьова Сколівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, юрисконсульт, ТОВ "Галицький логістичний центр", член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "РАЗОМ СИЛА", проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

Ніцой Лариса Миколаївна, партія "Народний Рух України"

народилася 17 березня 1969 року в смт Капітанівка Кіровоградської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова правління, ПрАТ "Кіровоградрибгосп", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Народний Рух України".

Пілат Віктор Юрійович, самовисування

народився 6 жовтня 1981 року в місті Городок Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, головний інженер, ТОВ "ЕКОПАВЕР", безпартійний, проживає в місті Городок Городоцького району Львівської області, судимість відсутня, самовисування

Рущишин Ярослав Іванович, Партія "ГОЛОС"

народився 29 жовтня 1967 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, АТ "Троттола", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ГОЛОС". 

Стахів Остап Васильович, самовисування

народився 1 сiчня 1985 року в місті Ходорів Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фінансовий директор, ТОВ "Добра Ідея", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

Стех Юрій Ярославович, самовисування

народився 8 вересня 1977 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, міжнародна юридична компанія "Авелекс", керуючий партнер, адвокатське об’єднання "Адвокатська компанія "Авелекс", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

Стецьків Тарас Степанович, партія "Громадянська позиція"

народився 7 червня 1964 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор програм, Львівське регіональне об’єднання "Нова хвиля", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія "Громадянська позиція".

Тенюх Ігор Йосифович, партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

народився 23 травня 1958 року в місті Стрий Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Фединяк Роман Анатолійович, партія "СЛУГА НАРОДУ»

народився 5 жовтня 1995 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ

Шевців Андрій Володимирович, партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

народився 12 грудня 1988 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, радник міського голови, апарат виконавчого комітету Львівської міської ради, член Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ".

Шмігель Назарій Олегович, партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

народився 28 лютого 1982 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ПП "АНбуд Україна", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". 

Юринець Оксана Василівна, самовисування

народилася 27 лютого 1978 року в селі Коти Яворівського району Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

118-й округ як окремі політики, так і політексперти та журналісти люблять драматично називати «смертельним».  Натякаючи на те, що мало хто зважиться позмагатися на рівних із старшим із місцевих братів-олігархів Дубневичів. Так, стараннями чинного нардепа округ дуже щедро «засіяний» грошима як із державного бюджету, так і з обласного. Обидва брати вміють це робити і мають для цього вагомі важелі як у Києві, так і, насамперед, в обласній раді (голова якої, О.Ганущин, був помічником молодшого брата як нардепа дві каденції поспіль). Субвенції, кошти від ДФРР, обласного конкурсу міні-проектів та, врешті, десятки мільйонів на ремонт доріг з обласного бюджету завдяки непрозорості й кулуарності їх розподілу левиною долею осідають саме на їх округи. Знаючи це, вони надають перевагу участі в урочистостях з нагоди відкриття зведеного чи відремонтованого державним коштом, а не виконанню передвиборчої програму, яку за останні роки не підтвердили жодним ухваленим Верховною Радою законопроектом.

Та все ж знайшлися іще 10 сміливців, які цього разу вирішили переламати традицію і кинути виклик Дубневичу-старшому. Це кілька підприємців, яким навряд чи вистачить коштів та вправності перемогти «хазяїна бюджетів». Більше шансів є натомість у висуванців, знову ж таки, «партій із досвідом», зокрема, доволі сильних кандидатів від «Самопомочі» та «Свободи». Чи зіграє ставка на екзотику, висунутий «Слугами народу» футболіст Артем Федецький – зважаючи на сюрпризи президентської кампанії не візьметься казати, либонь, ніхто. Натомість затято опозиційна до БПП "Громадянська позиція" зробила ставку на 30-річну жінку-чиновницю ЛОДА, «Сила і честь» Смешка – на першого заступника сільського голови, а Вакарчуковий «Голос» - на 35-річну менеджерку ПП, які навряд чи зможуть протиставити щось серйозне системному «засівачу».

Одномандатний виборчий округ №118

Центр

місто Львів, Личаківський район

Опис меж

частина Личаківського (виборчі дільниці № 461929, 461930, 461933, 461934, 461937 – 461939, 461943 – 461946, 461951 – 461953, 461960, 461961), частина Шевченківського (виборчі дільниці № 462095 – 462108, 462114 – 462118, 462151, 462152, 462162) районів міста Львова, Пустомитівський район

Поштова адреса ОВК

вул. А. Вахнянина, 29, м. Львів, 79017

Місцезнаходження ОВК

приміщення Центру творчості дітей та юнацтва Галичини

Кількість виборчих дільниць

139

Орієнтовна кількість виборців

171 953

Кількість зареєстрованих кандидатів у депутати

11

Кількість кандидатів у депутати, реєстрацію яких скасовано до дня виборів

0

Кількість кандидатів у депутати, які беруть участь у балотуванні, у тому числі висунутих:

11

   партіями

7

   шляхом самовисування

4

Васильченко Галина Іванівна, партія "ГОЛОС"

народилася 24 жовтня 1983 року в селі Корничі Самбірського району Львівської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник директора з економічних питань, ПП "Корбіз", безпартійнa, проживає в селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ГОЛОС". 

Вуй Юрій Ярославович, Аграрна партія України

народився 23 липня 1980 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "БІК МАРК", безпартійний, проживає в селі Солонка Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Аграрна партія України.

Дорош Уляна Миколаївна, партія "Громадянська позиція"

народилася 6 лютого 1989 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник, управління з питань праці та сімейної політики Львівської обласної державної адміністрації, безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія "Громадянська позиція". 

Дубневич Богдан Васильович, самовисування 

народився 10 травня 1962 року в селі Зубра Пустомитівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в селі Зубра Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування. 

Жиравецький Андрій Михайлович, партія "СИЛА І ЧЕСТЬ"

народився 7 грудня 1977 року в селі Солонка Пустомитівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перший заступник сільського голови, Солонківська сільська рада, безпартійний, проживає в селі Солонка Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СИЛА І ЧЕСТЬ"

Кльофа Тарас Григорович, партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

народився 8 квiтня 1974 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник начальника центру з медичної частини – начальник медичної частини, ВМКЦ ЗР, безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ".

Косик Орест Володимирович, самовисування

народився 20 жовтня 1983 року в селі Солонка Пустомитівського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в селі Солонка Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування.

Мельничук Любомир Анатолійович, партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

народився 13 жовтня 1982 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова Львівської міської організації ВО "Свобода", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Павлів Андрій Петрович, самовисування

народився 3 липня 1962 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, докторант, Національний університет "Львівська політехніка", безпартійний, проживає в місті Львові, судимість відсутня, самовисування.

Федецький Артем Андрійович, партія "СЛУГА НАРОДУ»

народився 26 квiтня 1985 року в місті Нововолинськ Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Липини Луцького району Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ". 

Юськевич Ірина Ігорівна, самовисування

народилася 8 липня 1981 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійнa, проживає в селі Солонка Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, самовисування. 

Дані збирав та аналізував Юрій НИКОРАК.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: