• Головна
  • Новини
  • Потрібно встановити контроль за цінами під час епідемії

23.03.2020, 16:18

Потрібно встановити контроль за цінами під час епідемії

Партія «Батьківщина» ініціює встановлення граничних цін на соціально значущі продовольчі товари, ліки та товари першої необхідності та контроль за ними в умовах карантину.

На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі «112.Україна», - повідомила пресслужба "Батьківщини".

«Цим мав би займатись уряд, але, на жаль, бачимо стрімке спекулятивне зростання цін у магазинах та аптеках і повну бездіяльність Кабміну стосовно цього питання. Тому доведеться врегульовувати ситуацію законодавчо. Наш законопроєкт уже готовий на 95%», – зазначив парламентар.

Іван Крулько зауважив, що в країні потрібно встановити кримінальну відповідальність за скуповування та перепродаж із метою наживи товарів протиепідеміологічного призначення.

«На жаль, дотепер ми бачили абсолютно безвідповідальну політику влади, коли розуміючи, що рано чи пізно вірус прийде в Україну, з країни вивозились маски та інші засоби боротьби із коронавірусом, не проводилась якісна інформаційна кампанія, не були мобілізовані та запущені на повну потужність заводи, які б забезпечили у достатній кількості своїх громадян дезінфекторами, медобладнанням та ліками. Але треба, щоб сьогодні всі розуміли – якщо буде мародерство на біді людей, то за це буде й жорстка відповідальність», – резюмував Іван Крулько.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: