17.06.2020, 09:09

Понад 25 спортсменів Львівщини стали донорами крові

14 червня Україна відзначала Міжнародний день донора. Напередодні свята ватерполісти львівського “Динамо” здали кров для дітей, які лікуються у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Загалом з початку карантину понад 25 спортсменів Львівщини стали донорами.

“Бути донором, могти врятувати комусь життя - це почесно. А особливо зараз, коли в Україні значний дефіцит донорської крові. Як звично, наші атлети стають хорошим прикладом для усієї області”, - наголошує начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім’як.

Нагадаємо, 21-22 квітня гравці регбійного клубу «Сокіл» здали кров для лікування хворих дітей. 29 квітня, 1️1 спортсменів львівського футзального клубу “Енергія” теж здали кров для дітей, які лікуються у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Згодом гравець львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» Олександр Терещук також став донором крові, однак у рідному Краматорську. А цієї п’ятниці здали кров ватерполісти львівського «Динамо».

Зазначимо, Міністерство молоді та спорту України започаткувало всеукраїнський благодійний марафон «Перемога у нас в крові». Аби долучитись до акції, слід здати кров та поділитись світлинами у соцмережах з хештегом #перемогаунасвкрові.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: