• Головна
  • Новини
  • Померлий чоловік міг заразитися коронавірусом у Стрийській районній лікарні

17.05.2020, 23:41

Померлий чоловік міг заразитися коронавірусом у Стрийській районній лікарні

Сьогодні стало відомо про смерть чоловіка зі Старосамбірщини з підтвердженим COVID-19. Це 66- річний мешканець Міженця. Він помер ще 14 травня, однак аналізи ПЛР-тестів отримали лише нині.

LMN дізналася подробиці трагедії.  Як розповів голова Міженецької ОТГ Володимир Брицький, кілька днів тому чоловік мав операцію у Стрийській районній лікарні. Тут, нагадаємо, виявили трьох інфікованих коронавірусом медиків. Терапевтичне відділення закрили на карантин.

«Він приїхав звідти, все було добре, а потім десь через кілька днів почала підніматися температура, йому ставало все гірше. Госпіталізували до Винників. Кілька днів лікувався там. У Винниках і помер. У п‘ятницю вранці привезли в село. Ховали дуже обережно, хоч і про коронавірус ще не знали: тіло до церкви навіть не заносили, на похороні була тільки найближча родина», – розповідає LMN Володимир Михайлович.

У Львівській ОДА повідомили, чоловік мав супутні захворювання – ішемічну хворобу серця, кардіосклероз, серцево-судинну недостатність. Однак люди кажуть, він почувався нормально – працював, як усі в селі, порався по господарству.

Померлий жив з дружиною. Має двоє вже дорослих дітей.

«Це була дуже порядна людина. Колись працював у радгоспі місцевому. Його у селі всі поважали, ніхто і слова б поганого не сказав. Шкода, що так швидко помер», – додає Володимир.

Нагадаємо, за даними Львівського обласного лабораторного центру, досі на Старосамбірщині офіційно зареєстровано два випадки зараження коронавірусом. Статистика в районі не змінювалася понад місяць.

Нангадаємо, сьогодні, 17 травня, стало відомо про те, що у двох мешканців Львівщини, які померли раніше, підтвердився коронавірус.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Зокрема, йдеться про 62-річного чоловіка з підтвердженим коронавірусом, він помер 13 травня. Був госпіталізований до Львівської обласної інфекційно клінічної лікарні. Позитивний результат тесту, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали сьогодні, 17 травня. У чоловіка були супутні захворювання - ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, гіпертонічна хвороба.

Також помер чоловік, 1954 р.н, потрапив в госпіталь ветеранів та репресованих 9 травня, помер 14 травня, Covid-19 підтверджений сьогодні, 17 травня. 

Додамо, що сьогодні ж, 17 травня, на Львівщині  від COVID-19 померла жінка, якій було було 47.  Позитивний результат, який підтвердив у неї коронавірусну інфекцію отримали 15 травня. Пацієнтка перебувала на амбулаторному лікуванні. У жінки були супутні захворювання - ішемічна хвороба серця та хронічна ниркова недостатність.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: