• Головна
  • Новини
  • Польські медики борються за життя українця - потрібна допомога

21.11.2019, 11:49

Польські медики борються за життя українця - потрібна допомога

Громадянин України Денис Підгрушецький, що потрапив у жахливу ДТП у Польщі, сьогодні перебуває в реанімаційному відділенні лікарні міста Катовіце. Йому проведено операцію на серці із вживленням штучної аорти. Вартість операції - 200 000 польських злотих

Про це на Facebook-сторінці повідомив сільський голова  Бухарівської сільської ради (Рівненська обл.) Сергій Кадебський.

Сергій Кадебський: Потрібна допомога!!! Велика подяка усім, хто відгукнувся про допомогу Денису. Як раніше повідомлялося, Підгрушецький Денис з м.Нетішин потрапив у жахливу ДТП у Польщі.

На сьогодні Денис перебуває в реанімаційному відділенні лікарні міста Катовіце. Йому проведено операцію на серці із вживленням штучної аорти (аорта розірвалася від сильного удару).

Вартість проведеної операції становить 200 000 польських злотих (1 240 000 грн ). Зараз Денис перебуває у стані штучної коми. Попереду на нього чекає ряд обстежень та операцій, оскільки він має численні забої та переломи кінцівок, тазу.

Номер картки мами: 5168 7554 3783 6386 ПриватБанк Підгрушецька Вікторія Петрівна".

Нагадаємо, 17 листопада у Польщі евакуатор, яким їхало четверо українців, на швидкості врізався в стоячий автобус дорожньо-ремонтної служби. На момент удару в автобусі нікого з людей не було. Евакуатор після зіткнення відлетів в бар’єрну огорожу, яка розділяє дві смуги руху, відбився від неї та перекинувся. ДТП сталася між населеними пунктами Кендзєжин-Козлє та Крапковіце (Опольське воєводство). Усі четверо громадян України зазнали травм різного ступеня важкості. Найбільше постраждали двоє. Їх довелося діставати з евакуатора за допомогою гідравлічних ножиць. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: