• Головна
  • Новини
  • Польща: працедавці, яка вивезла тіло українця до лісу, можуть змінити вирок

15.01.2021, 20:47

Польща: працедавці, яка вивезла тіло українця до лісу, можуть змінити вирок

Окружний суд у Познані розпочав розгляд апеляції у справі працедавці, яка вивезла тіло мертвого працівника-українця до лісу.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на epoznan.pl, захист жінки стверджує, що вирок суду першої інстанції є надто суворим та просить виправдати дії власниці фірми, де працював українець.

Натомість прокуратура також не задоволена попереднім рішенням суду й вимагає збільшення терміну покарання до 3 років позбавлення волі. Остаточне рішення має бути винесене 22 січня.

Нагадаємо, що 36-річний житель Снятинського району на Івано-Франківщині Василь Ч. працював на фірмі, яка займається виробництвом домовин у населеному пункті Новий Томишль (Великопольське воєводство). У день смерті йому стало зле на робочому місці, й він втратив свідомість. Однак власниця фірми заборонила викликати “швидку” й вивезла українця до лісу за понад 100 км від місця роботи.

Суд призначив їй покарання у вигляді 1 року та 10 місяців позбавлення волі. Крім того, їй заборонили протягом 8 років обіймати посади, які передбачають працевлаштування інших осіб, та вести підприємницьку діяльність, яка передбачає працевлаштування людей.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: