• Головна
  • Новини
  • Поліція відпустила всіх затриманих під час сутички на станції Соснівка

21.09.2019, 22:51

Поліція відпустила всіх затриманих під час сутички на станції Соснівка

Усіх затриманих учасників акції блокади на залізничній станції "Соснівка" (село Сілець, Львівська область) звільнено. Тим, хто постраждав, надано медичну допомогу. 

У Штабі блокади заявили, що на одного з затриманих учасників акції, першого командира батальйону "Донбас" Семена Семенченка, складено протокол адміністративного правопорушення.

"Чекаю призначення суду у Червонограді", - заявив Семенченко, - пише УП.

Також він заявив, що блокада триває "вже 21 день і її підтримали 4 обласні ради".

Нагадаємо, що 21 вересня у поліції Львівщини заявили, що від керівництва одного з вугільних підприємств району надійшла заява  про те, що у с.Сілець на залізничній колії станції "Соснівка" невідомі здійснюють блокування вагонів, завантажених вугіллям, чим завдають суттєвої фінансової шкоди підприємству.  

У Штабі блокади торгівлі з окупантами заявили, що поліція силою розігнала учасників блокади вагонів із вугіллям та затримала понад 20 осіб. Повідомлялося, що серед затриманих є перший командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

У свою чергу правоохоронці заявили, що були "змушені застосувати заходи поліцейського примусу", оскільки учасники акції чинили фізичний спротив. 

Під час заходів з розблокування руху на залізниці було затримано 28 осіб, затриманих доставили до відділку поліції, встановлюються їхні особисті дані. Учасники акції завдали тілесних ушкоджень 8 правоохоронцям. 

Водночас очільник поліції Львівщини Василь Віконський звернувся до представників органів місцевого самоврядування та керівництва вугільного підприємства у зв'язку з блокуванням залізничної колії

«Враховуючи, що питання переросло в політичну площину, звертаюся до місцевої влади та керівництва вугільного підприємства негайно вирішити свої спірні питання. Поліція розблокувала шляхи, тепер ви повинні знайти вирішення проблеми. Запрошені до поліції громадяни будуть встановлені, порушники оштрафовані і всіх їх відпустять», – наголосив полковник поліції.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: