• Головна
  • Новини
  • Поліція допитала Шокіна у справі про вбивство Шеремета

19.07.2019, 22:43

Поліція допитала Шокіна у справі про вбивство Шеремета

Колишнього генпрокурора Віктора Шокіна днями допитали слідчі Національної поліції України у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомило Громадське з посиланням на головну редакторку «Слідство.Інфо» Анну Бабінець. Інформацію на брифінгу підтвердив речник МВС Артем Шевченко.

Бабінець нагадала, що на початку липня цього року Шокін заявив інтерв'ю одному зі ЗМІ, що замовником вбивства є український чиновник, який і досі знаходиться при владі, і що справа Шеремета пов'язана зі справою Гонгадзе.

«Сподіваюся, колишній генпрокурор відповідає за свої слова і розуміє, що гратися з вбивствами журналістів заради відбілювання власного іміджу не варто. Зараз слідчі перевіряють сказане Шокіним під час допиту», — зазначила журналістка.

За словами Шевченка, колишнього генпрокурора допитали слідчі Нацполіціі у справі Шеремета «щодо відомостей, викладених ним в одному з останніх своїх публічних інтерв'ю».

«Відомості, які отримало слідство у пана Шокіна, будуть перевірятися у ході подальших слідчих дій під час розслідування цього кримінального провадження», — сказав Шевченко.

Він також додав, що підозрювані у справі про вбивство Шеремета ще не встановлені та просив журналістів «не підходити до розкриття такого складного, особливо тяжкого злочину, як до якоїсь календарної дати».

На початку липня 2019 року колишній генпрокурор Віктор Шокін заявив інтерв'ю одному зі ЗМІ, що «практично впевнений», хто замовив вбивство журналіста Павла Шеремета. За його словами, ця особа, «займала раніше і займає зараз досить високий пост» і що справа Шеремета пов'язана зі справою Гонгадзе.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: