02.02.2022, 09:34

Поліція Тернопільщини отримала сім нових авто

Автопарк тернопільської поліції поповнився новими транспортними засобами. Для службових потреб два автомобілі отримали поліцейські офіцери Тернопільської міської громади, один - вибухотехнічна служба та чотири – структурні та територіальні підрозділи поліції області.

Про це повідомила поліція.

Урочисте вручення ключів від нових поліцейських автомобілів відбулося у вівторок, 1 лютого, на базі Тернопільського районного управління поліції. 

Дві автівки передали поліцейським офіцерам Тернопільської міської громади. Одну із машин закупили за кошти Тернопільського міського бюджету в рамках реалізації програми «Безпечна громада».

Сьогодні в області ефективно реалізовується проєкт «Поліцейський офіцер громади». Тож сучасні автівки - це суттєва допомога в організації роботи місцевих шерифів.

Сучасний автомобіль, обладнаний необхідними інструментами для виїзду на повідомлення про замінування або виявлення небезпечних предметів, отримала й вибухотехнічна служба ГУНП. 

Ще чотири автомобілі передали для роботи підрозділів слідства, кримінальної поліції районних відділів та відділень поліції.

Службовий транспорт освятили священнослужителі. Начальник обласної поліції закликав особовий склад дотримуватися транспортної дисципліни та бережно ставитися до отриманої техніки.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: