• Головна
  • Новини
  • Показник перевиконання місцевих бюджетів на Львівщині становить 41%

03.06.2021, 11:16

Показник перевиконання місцевих бюджетів на Львівщині становить 41%

У департаменті фінансів Львівської облдержадміністрації проаналізували виконання місцевих бюджетів Львівщини за доходами в січні-травні в розрізі територій. За підсумками проведеної роботи - у кількох громадах рівень виконання річного плану вже перевищує 50 %, загалом по області - 41%.

Про це повідомив департамент фінансів Львівської ОДА.

Із 73 громад області план 5-ти місяців за надходженням податків до загального фонду бюджету перевиконали 62 громади. Це знову більше, ніж місяць тому (кількість громад Львівщини з виконаним планом за доходами збільшується щомісяця). Не виконано планові показники в Ходорівській, Белзькій, Добросинсько-Магерівській, Козівській, Львівській, Моршинській, Оброшинській, Перемишлянській, Поморянській, Самбірській і Яворівській ТГ.

У Заболотцівській, Великолюбінській, Розвадівській, Підберізцівській, Славській, Меденицькій, Боринській і Куликівській громадах рівень виконання річного плану вже перевищує 50 % (загалом по області цей показник становить 41 %). Натомість, менше 35 % до річних планових завдань надійшло податків у Рудківській, Белзькій, Козівській, Моршинській, Поморянській і Яворівській ТГ.

Лише три громади залишилися в області з меншими порівняно з відповідним періодом торік надходженнями – Белзька, Моршинська і Яворівська (місяць тому таких ТГ було 5, два місяці тому – 8, три – 26). У Підберізцівській і Боринській громадах надходження зросли більш як удвічі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: