• Головна
  • Новини
  • Підвищення проїзду у Львові: якщо це чесний тариф, то нехай беруть оплату садогривнями

15.01.2020, 13:51

Підвищення проїзду у Львові: якщо це чесний тариф, то нехай беруть оплату садогривнями

Сьогодні, 15 січня, у центрі Львова на зупинках громадського транспорту та в електротранспорті активісти міської партійної організації «ВО «Батьківщина» Львова та ГО «Батьківщина Молода» роздавали містянам «садогривні», щоб пасажири «розрахувалися» ними із захланними чиновниками.

Про це повідомила Батьківщина Львова.

В такий спосіб активісти хотіли нагадати владі міста та львів’янам про те, що підвищення вартості проїзду було необгрунтованим, а очільники міста порушили свою обіцянку не підвищувати тарифи до запровадження електронного квитка.

Містяни охоче брали «садогривні», обурювалися діями міської влади та висловлювати свою підтримку активістам.

«Якщо у мерії вважають, що обгрунтували потребу підвищення вартості проїзду, то нехай отримають оплату цими «садогривнями». Це такі ж «справжні» гроші, як і «чесний» тариф від Садового. Ми неодноразово попереджували міську владу щодо неприпустимості підвищення вартості проїзду без належного економічного обґрунтування.

У місті не проводився облік пасажиропотоку, не запроваджений електронний квиток, відтак значна частина фінансових потоків у транспортній галузі перебуває в тіні. Насправді ніхто не знає скільки заробляють перевізники і якою є собівартість перевезень. Не кажу вже то про те, що вартість пального та курс іноземної валюти знизилися.

У таких умовах, ми вважаємо, що підвищення вартості проїзду – це пограбування львів’ян, причому найбільш соціальнонезахищених, узаконене міською владою. Ми і надалі відкриватимемо містянам очі на злочинні дії міських чиновників», - зазначила очільниця партійної організації «ВО «Батьківщина» міста Львова Наталія Тимчій.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: