27.12.2021, 16:07

З Нового року у Львові подорожчає вода 

Від 1 січня 2022 року кубометр води від ЛКП «Львівводоканал» подорожчає на 67 копійок. Наразі більшість споживачів ще не повідомили про зростання вартості послуг. Таку постанову опубліковано на сайті НКРЕКП

Про це пише Варта-1.

НКРЕП встановило нові тарифи на водопостачання та водовідведення для «Львіводоканалу» ще 22 грудня. Постанова була оприлюднена 24 грудня.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, встановила Львівському міському комунальному підприємству «Львівводоканал» нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, споживачі, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, платитимуть за один куб води 6,45 грн (без податку на додану вартість).

Додамо, що зараз сплачують 5,78 грн за 1 куб. м (без податку на додану вартість).

Споживачі, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, платитимуть 14,41 грн за 1 куб. м (без податку на додану вартість). Зараз для таких споживачів куб води коштує 12,71 грн (без податку на додану вартість).

За централізоване водовідведення споживачі, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, платитимуть з 1 січня 2022 року 1,91 грн за 1 куб. м (без податку на додану вартість). Зараз сплачують 1,90 грн за 1 куб. м (без податку на додану вартість).

Для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення,  один куб водовідведення коштуватиме – 7,16 грн (без податку на додану вартість). Зараз – 6,18 грн за 1 куб. м (без податку на додану вартість).

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: