• Головна
  • Новини
  • Підлітки зробили з 12-річного друга «живий факел» задля «крутого» відео

30.11.2020, 14:33

Підлітки зробили з 12-річного друга «живий факел» задля «крутого» відео

У Бердянську підлітки облили спиртом та підпалили 12-річного хлопця, бо хотіли зняти “круте” відео для соціальних мереж.

Як повідомили в ГУНП в Запорізькій області, 29 листопада близько 1 години ночі до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них доставили 12-річного хлопця з опіками тіла різного ступеня тяжкості… Потерпілий розповів правоохоронцям, що опіки отримав унаслідок підпалу, який вчинили його друзі. Працівники поліції з’ясували, що хлопець добровільно на це погодився, адже вся компанія намагалася зробити "круте" відео.

За даними правоохоронців, двоє однолітків потерпілого зібралися вдома в одного з них, коли нікого з дорослих не було, облили хлопця спиртом та підпалили. Весь процес знімали на телефон. Підлітки пояснили, що сподівалися лише на вогонь, без опіків. Потім загасили товариша у ванній кімнаті, та, злякавшись скоєного, відвели його додому.

Медиків викликала мати хлопця. Дитина отримала термічні опіки 2-го ступеня 30% тіла і перебуває в реанімаційному відділенні Бердянської дитячої міської лікарні.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як пише berdiansk.biz. на сторінці хлопця в Instagram залишилося 6-секундне відео, де він з ровесниками п’є спиртні напої і каже, що йому скоро вмирати.

На даний момент правоохоронці встановлюють подробиці, а близькі підлітка в соціальних мережах шукають лікарські засоби, щоб допомогти йому.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: