• Головна
  • Новини
  • Міністр ЖКГ Олексій Кучеренко святкує День народження  

03.04.2019, 12:07

Міністр ЖКГ Олексій Кучеренко святкує День народження  

Сьогодні, 3 квітня, голова правління Спілки власників житла України, міністр з питань житлово- комунального господарства України в другому уряді Юлії Тимошенко Олексій Кучеренко святкує свої уродини.

З цієї нагоди голова Львівської обласної «Батьківщини» Михайло Цимбалюк написав:

«Переконаний, що в Україні немає кращого за нього фахівця з питань ЖКГ. Він та людина, на яку потрібно рівнятися і брати приклад. Міністр з питань житлово-комунального господарства уряду Юлії Тимошенко, народний депутат, голова Запорізької ОДА, голова Спілки власників житла, політолог, юрист, соціолог, блогер, телеведучий, багатодітний батько і надійний друг Олексій Кучеренко нині святкує своє День народження.

Він не боїться йти до людей, він – єдиний Народний міністр, який відвідав кожне комунальне підприємство, як великих так і малих міст. І зараз просто не може мовчати через непрофесіоналізм нинішньої влади – його крилаті фрази щодо цього вже облетіли країну від Львова до Луганщини.

Та головне Олексій Юрійович завжди випромінює оптимізм і постійно закінчує зустрічі словами «Все буде добре, життя продовжується!». Його риторика – гостра та водночас виважена і саме таким чином він максимально достукується до сердець мільйонів українців.

Щиро вітаю! Нехай слова Папи Римського Івана Павла IІ будуть для Олексія Кучеренка життєвим дороговказом: «Я благаю Вас! Ніколи, ніколи не втрачайте надії, не майте сумнівів, ніколи не втомлюйтеся і ніколи не сумуйте. Не бійтеся».

З Днем народження, пане Міністре  Alexey Kucherenko

Додамо, що Олексій Юрійович Кучеренко народився 3 квітня 1961 у Вінниці – український політик. Міністр з питань житлово-комунального господарства України в другому уряді Юлії Тимошенко. Народний депутат Верховної Ради України III, V та VI скликань від виборчого блоку «Наша Україна». Голова Запорізької облдержадміністрації в 2000—2001 рр.

Закінчив факультет кібернетики Київського державного університету імені Тараса Шевченка (1983), «Прикладна математика», математик; Академію державного управління при Президентові України (1998 – 2001).

Магістр державного управління, академік Української муніципальної академії. кандидат соціологічних наук (1999), захистив дисертацію за темою «Концепції елітизму в контексті процесів демократичної трансформації» (Інститут соціології НАНУ, 1998). (За Вікіпедією).

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: