• Головна
  • Новини
  • Оцінювати звіт прокурора Львівщини будуть люди, звинувачені в хабарництві

13.05.2020, 11:33

Оцінювати звіт прокурора Львівщини будуть люди, звинувачені в хабарництві

У вівторок, 19 травня, на XXVI черговій сесії Львівської обласної ради відбудеться звіт прокурорки Львівської області за минулий рік Ірини Діденко. Співдоповідати їй буде раніше спійманий на хабарі Михайло Дзюдзь.

З цього приводу відеозвернення опублікував активіст ГО «Люди Країни», співзасновник руху «Стоп лісоцид» Василь Курій.

«Також у залі буде Інна Свистун з «Самопомочі», якій нещодавно оголосили підозру. Звичайно, у залі також буде депутат від «Народного руху», директор Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Ігор Ковальчук, в якого нещодавно виявили велику суму коштів незрозумілого походження. Будуть представники медичної мафії. А ще, можливо, буде директор комунального підприємства «Галсільліс» Володимир Мельник, якого теж затримали на хабарі. Тобто у залі буде дуже багато людей, які дуже переймаються долею Ірини Діденко, чи, радше, своєю», – каже Василь Курій. 

За словами активіста, під час карантину не варто піднімати подібні питання на сесії, оскільки громадські активісти не матимуть доступу до сесійної зали.

«Чому ж Ганущин таке робить? Він бачить, що його соратників одного за одним «вибивають». Ірина Діденко може ще комусь підозру вручити. І з ким же тоді залишиться пан Ганущин? І, власне, виходить, що люди, які отримали підозри у різних злочинних діяннях, будуть атестувати Ірину, приймати її звіт», – резюмує Курій.

Нагадаємо, що головного тюремника Львівщини Михайла Дзюдзя взяли на хабарі в останній робочий день. Після цього завдяки клопотанню Ганущина та Лопушанського суд його відпустив. Зазначимо також, що після викриття на хабарі Дзюдзь переписав усю нерухомість на дочку

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: