• Головна
  • Новини
  • Нумерологи пояснили, чим особливий цьогорічний день 22 лютого

22.02.2020, 12:02

Нумерологи пояснили, чим особливий цьогорічний день 22 лютого

Нумерологи розповіли, чи варто планувати особливі події свого життя на сьогодні, 22 лютого 2020 року

Лютий цього року наповнений двійками. Найбільше їх сьогодні -- п'ять. Чимало людей вважають такі дати особливими і намагаються запланувати на них якщо не весілля, то заручини. Або ж просто хочуть освідчитися. Та чи вартує це робити?

Особливі дні

"Числа, -- каже нумеролог Людмила Савіна, -- безперечно мають
значення в енергетичному плані. Найсильнішими цього року будуть
два дні -- 22.02.2020 і 22.12.2020, бо в них багато двійок».

Що означає «2»?

«Якщо говорити про двійку загалом, -- пояснює нумеролог Сергій Авдєєв, -- то вона свідчить про сприятливий час для партнерства, союзів, емоційних, теплих, дружніх вечірок».

Однак якщо в даті багато двійок, то це не робить її щасливою. Так, зі слів Людмили Савіної, в будь-якої людини, яка народилася 2020 року, двійок буде щонайменше дві. І вони додаватимуть такій особі терплячості, толерантності, співчуття, вміння розбиратися в людях. Втім, якщо людина до того ж народилася у день, в якому присутні двійки, то це робитиме її гіперчутливою, що передбачає подолання багатьох проблем у житті.

Рахуймо далі

Однак, у кожного дня є своє число і відповідно своя енергія, кажуть нумерологи. Щоб визначити число для 22 лютого 2020 року, треба скласти усі цифри. «Якщо додати всі двійки, то в сумі отримуємо 10, - підраховує Сергій Авдєєв. – Тепер зведемо це число до однозначного: 1+0=1. Одиниця - це хороший день для будь-яких починань, наприклад, для шлюбу, освідчення, початку бізнесу тощо. Якщо до цього також додати той нюанс, що 22 - це вища вібрація, число сили, то це означає, що сьогоднішній день буде дуже потужним. Така дата додає людям харизми, яскравості, особливості у стосунки».  

Лише цифр замало

Втім, переконані нумерологи, ілюзія думати, що якщо ви візьмете сьогодні шлюб чи освідчитеся, то у вас все буде добре. Над цим треба працювати. Не можна довірятися лише цифрам.

«Люди думають, якщо є двійки, то це вау! - зауважує Людмила Савіна. - Насправді з усіма нібито гарними датами треба бути дуже обережними. Конкретно для вас цей день може виявитися невдалим. Тут багато чого залежить від дати народження конкретної людини, від того, який це місячний день. З іншого боку, якщо людина обрала цей день для особливої події у своєму житті, то це невипадково, це доля. Для когось він буде супер-днем, а для іншого - таким, що все зруйнує, але його обрали, бо мають пройти через певні випробування». 

Попереду, зауважують нумерологи, 22.12.22 -- день із найбільшою кількістю двійок. Крім того, якщо скласти цифри цього дня, то в сумі отримаємо знову двійку. Та не варто спокушатися, радять наші експерти, й щось планувати, бо насправді особливі дати – це можливість бізнесу заробити на нас, а над стосунками і долею треба важко працювати.

Світлана ОЛІЙНИК

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: