• Головна
  • Новини
  • Новий голова Укравтодору почав з анонсу гучних звільнень

19.11.2019, 15:11

Новий голова Укравтодору почав з анонсу гучних звільнень

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук офіційно представив нового голову Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) Олександра Кубракова.

Прем'єр-міністр додав, що очікує від нового очільника Укравтодору "рішучих дій", спрямованих на подолання корупції у відомстві.

Першочерговим завданням Укравтодору Олександр Кубраков назвав повне оновлення керівного складу служб автомобільних доріг в областях, а також керівництва ДАК «Автомобільні дороги України».

Кубраков також заявив, що планує зробити ревізію підготовки до зимового сезону та підготувати плани відновлення доріг на 2020 рік.

"У нас багато інформації. Ті, хто був задіяний у якихось схемах, краще йдіть самостійно".

Своєю чергою, Прем'єр-міністр висловив думку про необхідність скорочення більшої частини керівників Служб автодоріг і порадив новому керівнику діяти швидко.

"Я б приймав рішення дуже швидко. Особливо щодо осіб, про яких є інформація, що вони задіяні в схемах. І, навпаки, брав би людей, порядних, які довго працюють на державу... Якщо десь в областях або в центральному апараті є якісь групи впливу, рішуче від них позбавляйтеся".

Як повідомлялося, 16 листопада в уряді поінформували, що переможцем конкурсу на посаду голови Держагентства автомобільних доріг визнано народного депутата з фракції «Слуги народу» Олександра Кубракова.

Крім того, у Кабміні поінформували, що Кубраков як народний депутат 9-го скликання подав 16 законопроєктів, з яких 12 вже ухвалили, чотири ще доопрацьовуються. Зокрема, він є автором ухваленого законопроєкту №1041 про запровадження середньострокової державної цільової програми на будівництво, реконструкцію, капітальний та середній поточний ремонт доріг державного та місцевого значення.

Кубраков пройшов до Верховної Ради за виборчим списком партії “Слуга народу” (№30), є членом Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Раніше Укравтодор очолював (з жовтня 2016 року до вересня 2019 року) ексміністр транспорту Польщі Славомір Новак.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: