• Головна
  • Новини
  • Навіть Разумков не певен, що Саакашвілі потрібен у Кабміні

28.04.2020, 16:44

Навіть Разумков не певен, що Саакашвілі потрібен у Кабміні

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не впевнений, що підтримає призначення експрезидента Грузії і колишнього глави Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі в уряд.

Про це глава ВР сказав в інтерв'ю РБК-Україна.

«Я завжди говорив, що переймати досвід інших держав і долучати експертів в тих чи інших сферах - це дуже важливо. Але, все-таки, я думаю, що і в нашій команді достатня кількість колег, які могли б проводити реформи і бути корисними Кабінету міністрів. Станом на сьогодні, я не впевнений, що цілком поділятиму і підтримуватиму обговорювані кадрові призначення в уряд», - заявив Разумков.

Глава ВР також наголосив, що в кадрових питаннях найважливішим аспектом залишається наявність голосів, а розстановка сил буде відома вже ближче до позачергового засідання парламенту, запланованого на 30 квітня.

«У фракції більшості думки розділилися. Вже ближче до засідання, якщо це питання буде винесено, ми побачимо розстановку сил. Хтось палко підтримує таку ініціативу, хтось виступає проти, хтось більш емоційно і політично, хтось підходить прагматично до цього питання, базуючись на базових цінностях. В тому числі тих, з якими ми йшли на вибори. Наприклад, таких, як більше нових облич і відповідальність за прийняття рішень», - сказав Разумков.

Нагадаємо, 22 квітня народний депутат Олександр Качура (фракція партії "Слуга народу") заявив, що експрезидент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі розглядається як кандидат на посаду віцепрем'єр-міністра з реформ.

Сам Саакашвілі заявив, що стати віцепрем'єром з реформ йому запропонував Президент Володимир Зеленський.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: