28.04.2024, 12:54

Найкращі навушники з особливими функціями

Найкращі навушники з особливими функціями

Крім основних, навушники підтримують ще й додаткові функції. Вони різняться призначенням, дизайном та оснащенням. Сучасні пристрої дають змогу слухати музику чи аудіокниги навіть під час плавання. Розглянемо детальніше декілька таких моделей.

Кістковий пристрій Sainyer B20

Конструкція приладу зовсім не закриває вуха. Якщо ви шукаєте якісні навушники для плавання, ця модель — ідеальний варіант. Також вона підходить для активних занять спортом і галасливих прогулянок. Техніка оснащена режимом прозорості — дає змогу чути все, що відбувається навколо, наприклад сигнал авто. Ця функція може вберегти від аварії або інших небезпечних ситуацій. Переваги аксесуара:

  1. тривала автономна робота — до 6 годин;
  2. водонепроникність класу IPX8 — можна плавати на глибині до 2 м;
  3. стильний та ергономічний дизайн;
  4. регульована форма.

Крім того, модель підтримує внутрішню пам’ять об’ємом 16 GB, що дає змогу прослуховувати до 4000 треків. Прилад оснащено інноваційною магнітною зарядкою, яка вирізняється зручністю та швидкістю.

Tribit MoveBuds H1 BTH95

Якщо ви любите слухати музику під час подорожі або відрядження, на активних спортивних заняттях, цей прилад — оптимальний вибір. Аксесуар витримує занурення у воду глибиною не більше ніж 1 метр на пів години та підходить для плавання. Це також дає змогу насолоджуватися треками у дощову погоду. Крім того, навушники стійкі до поту. Вбудовані акумулятори забезпечують роботу до 15 годин. А заряджання футляра триває всього дві години. Спортивний аксесуар вирізняється збалансованим звуковим профілем, тому можна слухати різні жанри музики. Він забезпечує насиченість і глибину басів, чіткість і ясність середніх частот, прозорість та світлість — високих. Додаткові можливості пристрою:

  1. режим прозорості;
  2. регулювання гучності;
  3. перемикання треків;
  4. приймання та відхилення дзвінків;
  5. голосовий помічник.

Завдяки зручній конструкції, навушники не випадають під час активних рухів чи бігу.

JBL Live Free NC+ TWS White Sava Family

Модель оснащена технологією Smart Ambient — активне шумозаглушення, тому легко зануритися в трек або сюжет фільму. Вона дає змогу слухати музичні треки 7 годин поспіль, ще 14 забезпечується зарядним кейсом. Пристрій може відновлювати ресурс батареї за короткий час за допомогою Speed Charge та Qi. Для контролю всіх режимів і функцій призначена сенсорна панель на кожному навушнику. Це дає змогу швидко відповідати на дзвінки, перемикати музичні композиції або вмикати голосовий помічник легким дотиком. Головна перевага моделі — захист рівня IPX7. Тому можна плавати, бігати в дощову погоду, не знімаючи навушники. Для налаштування пристрою та персоналізації скористайтеся спеціальним застосунком My JBL HeadPhones.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: