• Головна
  • Новини
  • На будівництво Палацу спорту на Сихові знову оголосили тендер

12.09.2019, 23:08

На будівництво Палацу спорту на Сихові знову оголосили тендер

11 вересня у системі "Прозорро" стартувало подання пропозицій від компаній на будівництво Палацу спорту на проспекті Червоної Калини у Львові.

Попередня сума тендеру становила близько мільйона гривень, а цього року –  це понад 620 мільйонів грн.  Збудувати Палац спорту сподіваються до 2022 року, пише 032.ua.

Згідно з тендерною документацією, збудувати спорткомплекс на Сихові має запрацювати до 31 травня 2022 року. Загальну вартість проєкту оцінили у 620 мільйони 94 тисячі 157 гривень. Кінцевий термін подачі тендерних пропозицій – 15 жовтня 2019 року, аукціон  ж розпочнеться 20 листопада 2019 року.

Проєкт майбутнього спорткомплексу на Сихові обрали на Всеукраїнському архітектурному конкурсі в жовтні минулого року. Проект Віктора Кудіна, Ольги Рябової, Михайла Карнаухова та Надії Бесараб передбачає створення спортзалів на площі 9 тис м кв. та матиме функціональний дах, який використовуватимуть для занять гірськолижним спортом.

Додамо, у Львові вже втретє оголосили тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові. Як повідомляє кореспондент 032.ua раніше пропозиція була вищою та сягала майже мільярда гривень. Минулу пропозицію повинні була завершити до грудня 2013 року. Торік комунальному підприємству виділили землю, площею 1,87 га біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ.  У майбутньому приміщенні має бути WI-FI, кафе, підйомник, телескопічні трибуни, скалодром, кілька ліфтів, а біля нього - велопарковка, автостоянки, гойдалки та дитячий майданчик, прогулянкова зона з лавками та сміттєвими урнами, з'являться нові газони та зелені насадження.

Нагадаємо, у червні цього року Міністерство молоді та спорту України погодило надання субвенції з держбюджету на будівництво Палацу спорту на Сихові. Для цієї мети уряд виділить 27 мільйонів гривень.

Фото - city-adm.lviv.ua

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: