• Головна
  • Новини
  • У Хмельницькому продавали інформацію з бази ДФС про авто, які ввозились в Україну

09.05.2019, 08:48

У Хмельницькому продавали інформацію з бази ДФС про авто, які ввозились в Україну

На Хмельниччині викрили схему продажу службової інформації з бази ДФС про транспортні засоби, які ввозились на територію України, та їх власників.

Про це повідомили в ДБР.

Зоеркма, слідчі теруправління ДБР, розташованого в м. Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління СБУ у Волинській області та процесуального керівництва ГПУ викрили схему продажу інформації з обмеженим доступом посадовими особами Хмельницької митниці ДФС України та працівником ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.

Кримінальне провадження зареєстровано за фактом несанкціонованих дій з інформацією, вчинених групою осіб особою, які мають право доступу до цієї інформації (ч.3. ст. 362 Кримінального кодексу України) та несанкціонованого збуту інформації з обмеженим доступом, вчиненому групою осіб (ч. 2 ст. 361-2 Кримінального кодексу України).

Під час досудового розслідування слідчими ДБР встановлено, що вищезгадані посадові особи організували функціонування стійкої схеми розповсюдження та збуту інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в автоматизованих системах митниці ДФС України та захищена відповідно до чинного законодавства. Мова йде про інформацію щодо транспортних засобів та осіб, які ввезли їх на територію України із зазначенням анкетних даних цих осіб. Така інформація потрібна для перевірки законності перебування транспортних засобів на території України. Інформацію продавали приватним особам.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: