• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині сусід проламав палицею чоловікові череп

10.01.2022, 17:59

На Тернопільщині сусід проламав палицею чоловікові череп

Майже тиждень житель Теребовлянської територіальної громади перебував дома з проломаним черепом. Проте, коли біль став нестерпним, він звернувся до лікарні. Медики про травмованого 33- річного чоловіка повідомили поліцію.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

За словами начальника відділення поліції №3 Теребовлі Андрія Купчака, напередодні нового року, 31 грудня, до потерпілого прийшов знайомий. Між чоловіками виник конфлікт і гість схопив палицю й кілька разів вдарив нею господаря по голові. Чоловік втратив свідомість, але ні медиків, ні поліцію  не викликав. 

Дев'ятого січня жителю Теребовлянщини стало погано, дружина викликала швидку. Рентген показав, що у нього крововилив та перелом черепа. Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення. 

Встановили працівники поліції особу дебошира - це раніше судимий уродженець Закарпаття, 1993 року народження. Він притягувався до відповідальності за тілесні ушкодження. У суді розглядається й провадження згідно статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. 

Останній факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: